|

Успешен брак, успешно родителство

​Не пропускай от 7 до 14 февруари, практичното онлайн събитие с водещи български и международни говорители в сферата на семейните отношения, родителството и финансите: „Успешен брак, успешно родителство“!

Говорителите са: Нийл и Даян Арнолд, Мадлен Алгафари, Стойне и Ади Василеви, Дани и Нора Таневи, Цвети Христанова, Стоян Георгиев и Марк Гънгор. Всяка вечер от 19:00ч.

Вземи своя билет с намаление за седемте сесии, с промокод SVA2023 на: https://bit.ly/3jXGyGE

​На 2 февруари или до изчерпване на местата на преференциалната цена може да вземете билета с отстъпка за 60 лв. с промокод SVA2023, вместо за 140 лв.

​Билетът дава възможност за присъствие на 7-те сесии и възможност да се гледат записите от тях до края на февруари. Ако купувате повече от един билет е важно да ги закупите по единично през системата в sabitie.bg, за да се отрази отстъпката за всеки от тях в крайната цена.

Включи се в събитието, в което ще намериш изобилие от практична информация за следното:
– Как да се свържем по-добре емоционално и задълбочим близостта в брака си?
– Как да изградим автентична и трайна близост?
– Кои са най-честите проблеми в партньорските отношения и как да ги преодолеем?
– Как да снабдяваме нуждите си по-ефективно?
– Как да упраляваме заедно по-добре финансите ни и да научим на това децата ни?
– Каква е тайната да останеш щастливо женен с деца?
– Кои са някои от най-честите трудности при възпитанието на децата и как да ги преодолеем?
– Каква е ролята на брачните отношения за успеха на децата?
– Как да развиваме, изграждаме и утвърждаваме семейната ни идентичност?

Ще усвоиш ценни практични умения в тази посока, които ще ти помогнат да изградиш успешна и трайна връзка.

07.02.2023г. 19:00-20:00ч. „Автентична и дълготрайна близост“ с Нийл и Даян Арнолд, онлайн в ZOOM
НИЙЛ И ДАЯНА АРНОЛД имат за своя страст възстановяването на личности, семейства и бракове, използвайки уроци от своите лични кризи и професионално нон-хау.

Женени за почти 40 години и с трима синове, три снахи и прекрасна внучка — те са преживели трагедии, през които малко биха преминали. Даяна е лицензиран професионален фамилен терапевт с експертиза за справяне с травма (EMDR). Нейната професионална работа е доказано ефективна. Като успешен управител във финансовата индустрия, Нийл е ангажиран да помага на хората да успяват, възстановявайки се от своите емоционални рани.
Вземи своя билет с отстъпка с промокод mw2023 за онлайн събитието в ZOOM с Нийл и Даян, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/3jXGyGE

08.02.2023г. 19:00-20:00ч.И заживели щастливо…“ с Мадлен Алгафари онлайн в ZOOM
Мадлен Алгафари е аналитичен психотерапевт, член на Българската Асоциация по Психотерапия, на Европейската асоциация по психотелесна терапия, на Управителния съвет на Института за психотелесна терапия, главен редактор на световното списание по психотелесна терапия IBPJ, издавано от Европейската и Американската асоциации по психотелесна терапия.

Дипломира се в СУ „Св. Климент Охридски“ през 1991 г. със специалност „Психология“ и едновременно в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Режисура за драматичен и куклен театър“. След дипломирането си работи в БНТ като редакторка и водеща. 
Вземи своя билет с отстъпка с промокод mw2023 за онлайн събитието в ZOOM с Мадлен, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/3jXGyGE

09.02.2023г. от 19:00ч. до 20:00ч. „Финансовата грамотност у дома“ съсСТОЙНЕ и АДИ ВАСИЛЕВИ
Cтoйнe Bacилeв, СFЅА, СІА e cepтифициpaн финaнcoв ĸoyч, пpoфecиoнaлeн тpeйнъp и coбcтвeниĸ нa нaй-пoпyляpния caйт зa coбcтвeн бизнec и лични финaнcи в Бългapия – ЅmаrtМоnеу.bg, ĸaĸтo и пpeдceдaтeл нa Упpaвитeлния cъвeт нa Бългapcĸa acoциaция нa личнитe финaнcoви ĸoнcyлтaнти (БAЛФK).

Адриана Манолова-Василева е юрист, сертифициран коуч, а в последните 10 години заедно със съпруга си Стойне Василев активно помага на хората в България да повишават финансовата си култура, да управляват по-разумно парите си и да стават по-богати. След безспорните успехи във финансовото образование на голямата си дъщеря, тя приема за своя мисия да помогне и на другите деца да имат по-добро финансово бъдеще. Вземи своя билет с отстъпка с промокод mw2023 за онлайн събитието в ZOOM със Стойне, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/3jXGyGE 

10.02.2022г. от 19:00 до 20:00ч. „Тайната да останеш щастливо женен с деца„ с Дани и Нора Таневи онлайн в ZOOM
ДАНИ И НОРА ТАНЕВИ са водещи на популярното предаване „Попитай Дани Танев“, в което засягат въпроси относно любовта, секса и брака. Те са също родители на четири прекрасни деца. Дани е професионален музикант и има множество участия в концерти и видеозаписи. Нори е завършила Икономическия университет във Варна и е работила в банка. 

​С тяхната енергичност, приветливост и свежест, те са един истински пример за щастлива семейна двойка. Вземи своя билет за онлайн събитието в ZOOM с Дани и Нора, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/3jXGyGE

11.02.2023г. от 19:00 до 20:00ч. „Трудности при възпитанието… и как да ги преодолеем?“ с Цвети Христанова, онлайн в ZOOM 
ЦВЕТИ ХРИСТАНОВА е филолог, съпруга, майка на две момчета, и сертифициран специалист по Позитивно родителство. Цвети сбъдва детската си мечта да направи света едно по-хубаво място чрез интерактивната платформа за родители Оммм.

Подкрепяйки семействата и техните деца по света, за да могат да се радват на повече позитивни дни и семейно щастие е най-сигурният начин да постигнем едно по-красиво бъдеще за всички. Вземи своя билет за онлайн събитието в ZOOM с Цвети, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/3jXGyGE

13.02.2023г. от 19:00 до 20:00ч. „Как децата успяват: тайната сила на брака“ със Стоян Георгиев онлайн в ZOOM
СТОЯН ГЕОРГИЕВ е редактор на популярния блог за семейни отношения Semeistvo.bg и председател на „Асоциацията за интензивно семейно консултиране“, организация, специализирана в работа със семейства. 

Фамилен психотерапевт (SFT), сертициран от Международната асоциация на брачните и семейните психотерапевти” (подразделение на американската асоциация по психотерапия) с над 20-годишен опит при директно консултиране на двойки. Неговата страст е да съдейства за разрешаване на сложни проблеми в трудни житейски ситуации. Вземи своя билет за онлайн събитието в ZOOM със Стоян, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/3jXGyGE

14.02.2023г. 19:00-20:00ч „Семейната идентичност“ с известния мотивационен говорител Марк Гънгър, онлайн в ZOOM
МАРК ГЪНГЪР е популярен мотивационен говорител, автор и музикант. За повече от 30 години той помага на двойките да разберат и приложат тайните на успешния брак. Когато става въпрос за брак и взаимоотношения, Гънгър е един от най-търсените говорители в света.

Всяка година хиляди двойки посещават неговите изключително интересни и забавни събития за двойки.
Неговото чувство за хумор и позитивизъм правят всяка една негова лекция уникална и полезна. Негови ресурси се използват в Американската армия. Има множество изяви на места като Focus on the Family, Life Today, ABC News and Washington Times.
Вземи своя билет за онлайн събитието в ZOOM с Нийл и Даян, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/3jXGyGE

Модератор на сесиите: Стоян Георгиев

​Ако искаш да преживееш значително подобрение на отношенията с партньора, това онлайн събитие е точно за теб!

СЕСИИТЕ СА ВОДЕНИ ОТ ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ПРАКТИЦИ, КОИТО ЖИВЕЯТ И ПРИЛАГАТ ПРИНЦИПИТЕ, КОИТО СПОДЕЯТ.

Побързай и вземи своя билет на: https://bit.ly/3jXGyGE

Сесиите са част от Училище за успешен брак. Те ще започват в 19:00 часа и ще са с около 60 мин. продължителност.

Организатор: www.semeistvo.bg и екипът на Седмицата на брака в България
Домакин: www.semeistvo.bg

Събитието се организира по повод 12-то честване на Седмицата на брака в България. Инициативата има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 28 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

9 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *