Участието ви в Седмицата на брака е чудесен начин да популяризирате дейността си!
Инициативата през последните години достига до стотици хиляди двойки чрез ежегодното ѝ отразяване от медии като: БНТ, Нова ТВ, БТВ, ТВ Европа, ТВ СКАТ, България On Air, ТВ 7+, Канал 3, БНР София, Стара Загора, Шумен, Благоевград и др., Дарик радио София, Варна и Бургас, радио Зорана, агенция CROSS, Актуално, в. Труд и други наши партньори. 

Ако сте предприемач, собственик или представлявате фирма в страната, може да се включите в Седмицата на брака по някой от следните начини*:

1. Направете отстъпка от продукт или услуга по повод Седмицата на брака и го споделете в ИНТЕРВЮ за нас! Разкажете ни накратко за себе си и какво планувате да направите по повод Седмицата на брака като отговорите на ВЪПРОСИТЕ ВЪВ ФОРМАТА ЗА УЧАСТИЕ. Заедно с отговорите си ни изпратете снимка от Вашия бизнес или лого и/или снимка на Вас или вашето семейство на: [email protected]. Публикувайте Вашето предложение на интернет или фейсбук страницата Ви и ни изпратете линк към нея. Интервютата с отстъпки от предприемачи от предходни инициативи може да видите ОТТУК.

2. Помислете как може да насърчите семейния живот на служителите Ви. Ето някои идеи: 
2.1. Направете жест по Ваш избор за семейните служители във фирмата ви;
2.2. Въведете фирмена традиция за оказване на финансова подкрепа на семействата при сключване на брак, раждане на дете или др. 

3. Включете се с дарение, за да може Седмицата на брака да достигне и вдъхнови повече семейства в техния брак. Вижте повече
ОТ ТУК 
Свържете се с нас ако желаете да рекламирате двйността си, чрез някое от събитията и инициативите, по време на инициативата на [email protected]

4. Свържете се с нас ако желаете да поставите постер, банер или логото на “Седмица на брака” на Вашия фирмен сайт, в заведението или помещението, в което работите (може да използвате имиджа по-долу);

За повече информация и въпроси се свържете с нас на:  [email protected]

* С участието си в Седмица на брака Вие се съгласявате с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ за участие в инициативата и с ПОЛИТИКАТА НА ПОВЕРИТЕЛНОСТ. Заявления получени след 20 януари е възможно, поради недостиг на време, да не бъдат обработени и качени на сайта.