|

Доц. Марин Генчев: „Не преставайте да градите семействата си!“

Интервюто е част от инициативата: „Бизнеси в подкрепа на брака и семейството“, по повод честването на международната Седмицата на брака* у нас.

– Бихте ли се представили накратко? 
– По професия съм лекар, неврохирург, специалист по гръбначни изкривявания. Имам медицински център за лечение на гръбначни заболявания. Също така правя операции в болницата в Майнц, Германия и преподавам в университета в “Хайделберг”. Със съпругата ми имаме 6 деца.
– Какво Ви мотивира да подкрепите семействата, по повод честването на международната Седмица на брака у нас?
– Реших да подкрепя Седмицата на брака, понеже здравите семейства са най-важнният елемент гарантиращ устойчивото развитие на нашето общество.
– Какво планувате да направите в подкрепа на семействата по повод Седмицата на брака?  
В периода от 7 до 14 февруари женените у нас двойки, ще могат да си запишат час за преглед през февруари месец на половин цена. Условието е бъдат придружени от своята половинка на прегледа, с което искам допълнително да насърча съпружеската подкрепа.

– Вашето послание към семейните двойки?

– Не преставайте да градите семействата си!

За повече информация и контакт: https://www.drguentchev.com/contact-bg

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *