|

Четири ключа за ефективна комуникация

На 15 февруари, понеделник, от 19:00 до 20:30 часа ще се проведе безплатен уебинар на тема: „Четири ключа за ефективна комуникация“.

Уебинарът е подходящ за тези, които биха искали да имат повече дълбочина и пълноценно свързване с важните хора – в семейството, с приятелите, на работното място, клиенти и др.

По време на събитието ще имате възможност да се включите в практични упражнения и да получите отговор на следните въпроси:

  • Кое ни помага и кое ни пречи да се свързваме в комуникацията?
  • Как да чуваме дълбокия смисъл зад думите и емоцията на събеседника ни?
  • Как можем да спрем да реагираме с отдръпване, оправдаване или нападки?
  • Как да се изразяваме по начин, който насърчава да бъдем чути?
  • Как да подхождаме с повече емпатия в нашето общуване?
  • Как можем да имаме повече осъзнатост в начина, по който комуникираме?

Говорител: Надя Ташева

Надя се вълнува от темите за пълноценното общуване и свързване между хората. Тя е сертифициран медиатор и коуч и има над 10 години опит в областта на „Човешките ресурси“. В момента активно задълбочава познанията си в областта на „Ненасилствената комуникация“ и общуването с емпатия.

ВХОД: СВОБОДЕНс предварително записване до изчерпване на местата!

За да запазите своето място пишете на: [email protected], като посочите в заглавието: „4 ключа за ефективна комуникация“. Ще получите потвърждение за запазено място и линк за уебинара.

МЯСТО: ОНЛАЙН на живо, чрез платформата ZOOM

Събитието се организира по повод и в партньорство със Седмица на брака*.

*Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *