|

Среща за роднини на зависими в София

На 5 февруари /неделя/ 2023г. от 14:00 ч.  „Път към свободата“ организира среща за партньори и/или близки роднини на зависими в гр. София

Семейство Дмитрий и Екатерина Карпови, като бивши зависими и инициатори на програмата у нас, ще споделят ценен опит и препоръки за това какво да правим, ако имаме зависим вкъщи. 

​По време на срещата:

  •  Ще отговорят и на най-трудните и тежки за вас въпроси.
  •  Ще разберете какво във вашето поведение спрямо близките ви е напълно погрешно и ви отдалечава от свободата, т.е. е необходимо радикално да бъде променено.
  •  Ще научите за съзависимостта и от къде започва излекуването и освобождението на цялото ви семейство.
  •   Ще имате възможността да се екипирате с изключително ценни книги-ръководства за личностна промяна и победа в битката срещу зависимостта и съзависимостта.
  •  Тук ще се запознаете с хора с вашия проблем, ще се обучите и започнете, стъпка по стъпка, да се приближавате към изцелението ви – вашето и на близките ви.

Всеки, който търси помощ, е добре дошъл!

ВХОД СВОБОДЕН! Не е необходимо предварително записване.
Адрес: София, читалище „Средец“, бул.“Цар Борис III“ 17 (кв. Хиподрума)
За повече информация:
тел. +359 898 606 053
Facebook:
Път към свободата 

Вижте повече за ПЪТ КЪМ СВОБОДАТА и от участието на сем. Карпови по БНТ: ОТТУК

Събитието се организира в партньорство с 12-то честване на Международната Седмица на брака в България.

 „Път към свободата“ е обединение от организации и отделни личности, които са посветили живота си в помощ на зависимите и техните близки.
Първият център за помощ на зависими започва своята дейност през 1994 г. в Украйна под ръководството на Наталия Потопаева. Тя разработва програмата „Път към свободата“, която от много години успешно се използва от нейните ученици по целия свят, помагайки на зависими и техните семейства.
През почти 30-годишната история на съществуването си движението успява да помогне на десетки хиляди зависими и техните семейства. Ефективността на програмата се крие във факта, че хората, които са се пристрастили, след като са получили свобода, започват да помагат на другите, предавайки своя опит.
Когато в семейството има зависим, всички страдат. Затова в „Път към свободата“ се работи комплексно, помагайки не само на зависимия, но и на всички членове на семейството му. Чрез програмата „Път към свободата на вашето семейство“ роднините се обучават как трябва да се държат с техните зависими близки.

Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *