|

Община Видин в подкрепа на Седмицата на брака организира среща-беседа „Бракът – любов и още нещо…“

В навечерието на 14 февруари във Видин ще се проведе среща-беседа „Бракът – любов и още нещо…“, за да говорим за брака и любовта. В срещата ще участват представители на различни поколения – две брачни двойки, които празнуват тази година диамантената си сватба (60 години заедно); двойки, които правят първите си стъпки в съвместния брачен живот, както и многодетни семейства.

Всички те ще разкажат за своя общ път и коя е тайната на успешното съжителство.

Ценни съвети ще даде психологът Веселка Димитрова, председател на Общинския съвет по наркотични вещества във Видин. Ще се проведе и любопитна игра с участниците.
Идеята да се организира среща-беседа е на Пролетка Велкова, управител на Общинското предприятие „Обреден дом“, което се включва в честването на Международната седмица на брака в България.

Кога: ПОНЕДЕЛНИК, 13 ФЕВРУАРИ 2023 Г. ОТ 17:00 Ч. ДО 18:00 Ч.
Място на провеждане: гр. Видин, РБ „Михалаки Георгиев“, зала „Заемна за възрастни“ ,
пл. Бдинци 1, гр Видин
Вход: Свободен 
Facebook events

Събитието се организира по повод Седмицата на брака в България. Инициативата има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *