|

Включете се в събитията по повод Седмица на брака 2024

По повод Седмицата на брака ви очакват вълнуващи събития за семейни и необръзани, които да ви помогнат да изградите трайни и удовлетворяващи отношения. Много от тях са безплатни! Възползвайте се!

Семеен семинар 2024 От 7 до 14.02.2024 се проведат осем вечери на живо, между 19 и 20 ч. онлайн по ZOOM. Сесиите имат за цел, не просто да информират, а да запалят в семействата постоянен копнеж, за изграждането на здрав любящ съюз. Те ще са достъпни до края на февруари, а билетът за тях включва достъп до сесиите на миналогодишното издание на семинара. Повече за събитието вижте оттук

СЕСИЯ 1, 7/02/24: „Стани приятел с емоциите“:
Как да живеем в мир със себе си, без да пренасяме личните проблеми върху най-близките?, със Стоян Георгиев. По време на тази първа сесия ще разберете как да живеете в мир със себе си и околните, без да пренасямт личните си проблеми върху най-близките. Повече вижте оттук.

СЕСИЯ 2, 8/02/24: „Преоткрий радостта от времето с децата“, със Стоян и Снежи Георгиеви. По врерме на тази съвсем практична сесия ще научаите през какви вътрешни борби преминават майките и как те да останат свързани с децата и партньора в динамиката на деня. Ще бъдат засегнати въпроси, свързани с приоритизиране, намаляване на стреса и справяне с чувството на вина. Повече вижте оттук

СЕСИЯ 3, 9/02/24: Най-ценната валута – времето и как да бързаме бавно? с Цвети Христанова
Практична сесия за управление на ежедневието в семейството и помощ върху развиването на способността да запазим фокуса върху най-важните семейни отговорности. Повече вижте оттук.

СЕСИЯ 4, 10/02/24: Да преминем заедно през предизвикателствата на средната възраст, със Стоян и Снежи Георгиеви.
Как да запазим разума и близостта през второто полувреме, когато родителите остаряват, а тийнейджърите полудяват? Зрялата възраст е чудесно време да се протегнем отново за желанията, които са останали у нас, да отърсим праха от тях и отново да ги съживим. Повече вижте оттук

СЕСИЯ 5, 11/02/24: Умения, които ще спасят брака 1, Да изясним очакванията си, с Михаела Джоргова
Съвсем практична сесия, която ще помогне да изясните вашите очаквания. Подходящите заключения идват в резултат от добре зададените въпроси, които включват личната отговорност на всеки! Повече вижте оттук.

СЕСИЯ 6, 12/02/24:
Умения, които ще спасят брака 2
: Да подобрим комуникацията и близостта в отношенията, с Дани и Нора Таневи
Съвсем практична сесия, която ще помогне да се справите с трудностите в комуникацията и да преживеете качествена промяна! Повече вижте оттук.


СЕСИЯ 7, 13/02/24:
Смехът – най-изцеляващото лекарство за брака, с Марк Гънгор За трета поредна година, популярният говорител Марк Гънгър ще зарадва българските семейства с темата, която е завладяла сърцата на милиони по целия свят. Повече вижте оттук.

СЕСИЯ 8, 13/02/24:
Умения, които ще спасят брака 3

Заедно (и с помощта на специалисти) ще изработите стратегия за подобрение, която ще включва съвсем конкретни стъпки за следващите 3 до 6 месеца. Повече вижте оттук.

На 5 февруари от 18:30 ч., в Обучителния център на Софийска св. митрополия ви канят на беседа от дискусионния цикъл „Изграждане и опазване на семейството“, на тема: „Мъжът и жената преди брака“. Водещ на лекцията ще бъде свещеник Сергей Павлов. Повече за събитието оттук

На 06.02.2024 г. от 19 ч. „Приятели с кауза“ ви канят на разговор с Таня Конярова от Фондация „Звеза на Надеждата“.
Таня ще сподели за ролята на семейството в израстването и оформянето на индивида и начините по които семействата могат да окажат подкрепа на децата, израснали без семейна грижа.
Повече за Фондация „Звеза на Надеждата“ може да видите оттук

На На 8.02.2024 г., от 19:00 до 20:30ч. Българското дружество по Логотерапия и екзистенцанализа ви кани по повод седмицата на брака на лекция на тема „Преобразяваща любов“.
Лектор д-р Ефтим Парушев
Д-р Ефтим Парушев е лекар, психотерапевт, консултант по житейски и социални проблеми, преподавател в Българското дружество по Логотерапия.
Повече за събитието оттук

На 08.02.24 от 19:00-21:00 Кафе-книжарница „Жираф“, ви кани наедно много специално събитие, „ОТ ЛЮБОВ КЪМ СЕБЕ СИ -пълноценен и здравословен начин на хранене – въпрос на навик“.
Това е чудесна възможност да дадем един здравословен старт на Новата 2024 и да се погрижим за себе си с внимание и любов.
Повече за събитието оттук

На 9.02.2024г. Културен център НоаАрт в гр. Пловдив организира дискусия на тема:
„Ролята на семейството в обучението на децата“.
Събитието е насочено към семейства с деца.
Вход свободен до запълване на местата. Капацитетът на залата е 25-30 места.
Повече за събитието оттук

На 9.02.2024г. от 18.30 ч. Кафе-книжарница „Защо не?“ ви кани на забавна вечер с настолни игри на ул. „Солунска“ №49, София.
Ще имате възможност да се потопите в приятелска атмосфера и да се запознаете с нови хора докато се забавлявате заедно.
Вход: свободен Повече за събитието информация ще намерите оттук

На 9 февруари 2024 г.от 19:00-21:00 в Кафе-книжарница „Жираф“ ви канят на Пиано вечер с напитка и кетъринг – Иван Касабов– за фон ще има пиано инструментал от Иван Касабов.
Събитието е с вход 20 лв., кетъринг влиза в цената – напитка по избор и селекция от 6 брускети.
Повече за събитието оттук

на 10.02.2024г от 11:00 часа Фондация „Офлайн Кидс“ / Offline Kids и Жираф Кафе-Kнижарница ви канят на Деца и екрани: Има ли златна среда и как да я намерим? Събитието ще се проведе в Кафе-книжарница „Жираф“.
Повече за събитието информация ще намерите оттук

На 10.02.24г. от 11ч. до 12ч. Асоциация Ново начало организира дискусия в две части на тема: „По добре са двама “ с Петър и Таня Тачеви. Петър е психотерапевт- магистър приложна психология и заедно със съпругата си Таня ще са модератори на дискусията. Вижте повече оттук

На 10.02.2024 г. от 14:00 ч. до 17:00 ч. Маривиан и Ивелина Стойкова ви канят на „Преди Свети Валентин“ – сериозен и весел лагер за необвързани хора. Мястото на срещата е в Salted Café Sofia .
Повече за събитието информация ще намерите отук.

На 10.02.2024 г, от 17 до 19:30 ч. Rare Life Coaching & Matchmaking и Кулинарно Училище Amuse Bouche Ви канят на „Вкусни запознанства“ за необвързани. Те ще ви поведат в готвене в екипи по двама, смесени двойки, на живо в София. Повече информация за събитието оттук

На 10.02.2024 от 17 часа Център ВИВО в Стара Загора ви кани на социална вечер: „Вкусът на любовта“. Ние имаме различни „вкусови рецептори“ за усещане на любовта? Знаеш ли какви са твоите, а на твоя партньор? Как да се научим да показваме обич според вкуса на любимия? Вижте повече оттук

На 10.02.2024 г. от от 17 до 19 ч. във Варна ще се проведе семинара „Как да премина успешно през семейна криза? Неговата цел е да помогне на онези, които преминават през трудна семейна ситуация или криза. Водещ на семинара е Димитрина Иванова, психолог. Вход свободен, с предварителна регистрация. Вижте повече оттук.


На 10.02.2024 г., събота, от 11ч. в Националният политехнически музей малки, и по-големи деца ще могат да наблюдават атрактивна демонстрация “Химията у дома”, с водещ Наско Стаменов –преподавател  в Националната природо-математическа гимназия и в Химическия факултет. От 11:30 ч. до 13:00 ч. за гостите са предвидени две работилнички:
„Запечатано с любов“ – текстилно печатане върху еко торбичка по собствен дизайн;
3D АРТ магнитно ателие“ – оцветяване на тематични сувенири-магнити. Вижте повече оттук

На 10.02.24г. от 11ч. до 12ч. Асоциация Ново начало организира дискусия в две части на тема: „По добре са двама “ с Петър и Таня Тачеви. Петър е психотерапевт- магистър приложна психология и заедно със съпругата си Таня ще са модератори на дискусията. Вижте повече оттук

На 10 февруари 2024г от 18 ч. до 21 ч. Асоциация Ново начало кани семействата на „Семейна вечер” . Очаквайте откровено споделяне и игри за малки и големи. Водещ на събитието ще бъде Петър Тачев, психолог и психотерапевт, магистър по приложна психология. Вижте повече от оттук.

На 10.02.2024г. от 19 часа, в Salted Cafe на ул. Братя Миладинови, № 38 в София ще се проведе ежегодния концерт „Да сплетем гнездо от нашите ръце“ за VI пореден път!
Вижте повече от оттук.

На 11.02.2024 от 14:30 ч. Сдружение  „Път към свободата“ организира Среща за роднини на зависими в София. Семейство Дмитрий и Екатерина Карпови ще споделят ценен опит и препоръки за това какво да правим, ако имаме зависим вкъщи. Всеки, който търси помощ за близки борещи се със зависимост, е добре дошъл! ВХОД СВОБОДЕН! Повече за събитието от оттук

На 11.02.2024г. от 10ч. във Варна ще се проведе семеен семинар “Взаимоотношенията на фокус”, на който ще бъдат разгледани различните аспекти и предизвикателства в семейните взаимоотношения, в библейска перспектива. Организатор е сдружение „Ригал кеър”, в партньорство с Християнски Център Варна. Адрес: на ул. Крали Марко във Варна. Повече за събитието оттук

На 12.02.2024г. /понеделник/ от 19:00ч. фондация „Бащинство“ ви кани на БЕЗПЛАТНА прожекция на филма „Отсъстващ“ в София. Това е един от най-добрите документални филми за по взаимоотношенията деца – бащи.
Къде: Кафе-книжарница Жираф адрес: Ул. Любен Каравелов 70, София. Повече за събитието оттук.

На 12.02.2024 от 19.00 ч. Кафе-книжарница „Защо не?“ ви кани на филмова вечер с „Незабравима“
Адрес на Кафе-книжарница „Защо не?“: ул. „Солунска“ 49 в София.
БЕЗПЛАТНА прожекция. Повече за събитието оттук.

На 13.02.2024, 2024г. от 11:00ч. ще се проведе лекция-беседа в столичния Университет по библиотекознание и информационни технологии на тема: Актуален ли е все още бракът или отживелица? Гост-лектор: Михаела Джоргова, психолог, координатор на екипа на Седмицата на брака в България.
Вход: Свободен. Повече за събитието оттук.

На 14.02.2024г., сряда, от 19:30 ч. “Атлети в действие” кани несемейните любители на бордовите игри и тениса на маса на приятелски игри и дискусия за взаимоотношенията преди брака.
Тази година темата на дискусията ще бъде: Брак или съжителство – за и против.

Повече за събитието оттук.

На 14 февруари 2024 г. от 19:00-21:00 в Кафе-книжарница „Жираф“ ви канят на събитието „Фламенко китара“
Фламенко вечер в интимна атмосфера, която ще ви потопи в усещане за испанска романтика! Запазете местата си сега
Събитието е с вход 30 лв.

Повече за събитието оттук

На 14 февруари от 18:30ч. фондация “Нови стъпки” стартира  „Алфа Курс за брака“ „Изкуството да обичаш“ в столицата. Неговата цел е да помогне на двойките да изградят здрава основа, да се научат да общуват по-ефективно и да справят  по-успешно с конфликтни ситуации. Вижте повече от оттук

На 17.02.2024 г. от 14 до 17ч. сте добре доши на практичното събитие – „Конфликтите са ок, карайте се правилно“. На което ще разберете как „да се карате правилно“, така че конфликтите да заздравяват връзката ви, а не да я рушат. Лектор Иван Мирчев. Вход свободен, с регистрация. Повече за събитието оттук.

На 18.01.2024 г. от 19:00 до 21:00 ч. в хотел Сити Авеню в София ще се проведе събитието „Брак или семейно съжителство – различно ли е?“, организирано от Национална Асоциация Поход за Семейството. Повече за събитието тук.

На 27.02.2024 г. от 19 ч. Фондация „Възстанови живот“ ви кани на семейна вечер под наслов “ПЛАВАМЕ ЗАЕДНО”.
Тя ще се състои в кафе-сладкарница Готско – храна & напитки, в Русе на ул. Борисова 50
Повече за събитието оттук

На 11.01.2024 г. от 18:00 до 19:30ч. в Нов Български Университет, корпус 2, зала 304
ще се проведе семинара „Езици на сигурността“. Лектори: Стоян Георгиев – сертифициран семеен терапевт Михаела Джоргова – психолог. Вход: свободен. Повече за събитието оттук

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *