|

Беседа на тема „Семейството, проблеми и взаимоотношения“ и безплатни консултации в седмицата на брака

Сдружение „Нов живот“ – гр. Варна на 11.02.2023г. от 15:00ч. ще организира събитие – беседа на тема – „Семейството, проблеми и взаимоотношения“. Гост говорител на събитието ще бъде Герхард Родхер (международен говорител от Германия, съпруг и баща на 5 деца). В дискусията ще могат да се включат всички участници с въпроси и коментари по темата.

Място на събитието(в момента се уточнява зала във Варна)
Вход – свободен.
Facebook events

В седмицата на брака от 07.02 до 14.02., Сдружение „Нов живот“  ще се включи в тази кампания и с предоставяне на безплатни брачни и семейни консултации от професионалисти в тази област. Ще има възможност за консултиране и в сферата на възпитанието на децата, както и във взаимоотношенията между родители-деца. По желание на клиента ще има възможности и за семейна терапия. За този период тези консултантски услуги ще се предоставят безплатно. Ще имате възможност да зададете въпроси, които засягат семейния ви статус и проблемите, които ви вълнуват. Ще получите нужната психологическа помощ и подкрепа.

За уточняване на срещите и записвания на тел: 0887 611 822 – Д.Иванова (сдружение „Нов живот).
Повече за дейността на Сдружението на следния сайт: www.newlifebg.info

Facebook New Life (Нов живот)  

Събитието се организира по повод Седмицата на брака в България. Инициативата има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *