|

Rocking Chairs „разклатиха“ столовете с много музика и празнично настороение

Семейна атмосфера, страхотни музикални изпълнения, красива поезия и оригинална забавна програма характеризираше романтичната музикална вечер с Rocking Chairs & Виктор Макаров.

Залата бързо се изпълни със семейни двойки и несемейни, които бяха дошли да се насладят на музикалната вечер. В богато украсена в цветовете на любовта зала, с много сърца, свещи и цветя гостите можеха да се насладят на домашно приготвени сладки и солени изкушения. Организаторите, с помощта на фондация “Малки стъпки”, насочена към грижа за деца със специални потребности, бяха осигурили специална грижа за най-малките, с много игри и забавления.  

„Разпали пламъка на любовта” – бе мотото на Романтичната вечер в залата на ХЦ „Света Троица”, в рамките на Седмицата на брака и семейството.

Програмата започна с музикално изпълнение на Rocking Chair Band. Водещите, Цвети и Пламен Радеви (професионални артисти и хора на изкуството) предразположиха гостите със своите закачливи скечове и нестандартен начин на комуникация. Специален поздрав направи и Михаела Джоргова, координатор на Седмицата на брака. Вечерта продължи със забавни игри за семейни двойки, водени от Светла Кръстева, последвани от етюд пантомима. След това Гроздан Стоевски направи кратка занимателна беседа на тема: „Четири вида любов”, а след нея Rocking Chair „разклатиха” столовете на  хората и много от тях се оказаха на импровизирания дансинг.

Гостите с радост споделиха, че са прекарали прекрасно и благодариха на организаторите: фондация “Малки стъпки” и домакините от ХЦ “Света Троица” за прекрасната вечер.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *