|

RestoBar Constantinoff се включи с подкрепа на Седмицата на брака

Изисканият ресторант RestoBar Constantinoff в столицата подкрепи честването на деветото издание на Международната Седмица на брака у нас, с предоставяне на ваучер за консумация в заведението. 
“Изключително сме благодарни за този мил жест и за възможността, заедно с голяма част от екипа, да се насладим на изисканата атмосфера, изключително вкусно приготвените ястия и десерти и прекрасното обслужване, което получихме,”  сподели Михаела Джоргова, координатор на екипа на Седмицата на брака в България.

Екипът на инициативата подари на персонала и остави за гостите на заведението картички за “5-те езика на любовта.”  Те са въз основа на книгата-бестселър на Гари Чапман, носеща същото заглавие, и целят да напомнят за важността да изразяваме любовта си към любимите ни хора, по предпочитания от тях начин. 

RestoBar Constantinoff носи името на Алеко Константинов, който притежавал отличен вкус за хубавите неща в живота. Вилислав и Мариана Димитрови, собственици на RestoBar Constantinoff и ресторант “Щастливеца,” освен на семейството държат на българския бит, кухня и традиции. Те споделят, че “Няма бъдеще без минало”. 

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *