|

Red vs Green Flags в любовта и връзките

​Месец февруари дойде, а с него и празникът на любовта наближава. По този повод от Фондация „Възможности за всеки“ канят обвързани и необвързани на събитие “Red vs. Green flags в любовта” на 12.02.2023г /неделя/ от 18:00ч. в Кафе-книжарница Жираф в София.  

Ще се погрижим да не скучаете, като сме ви подготвили интересни игри и предизвикателства, разбира се в духа на празника на любовта.
В търсене на любовта, заедно ще разберем кои могат да бъдат  и  флагове в една връзка. Ще чуем много интересни истории от личния опит на свежи двойки, които ще разбият някои от митовете за любовта. Ще поговорим за токсичността в съвременните връзки и грешните очаквания в любовта.
 Събитието ще приключи със сладки изкушения, лек коктейл, приятна музика и хубава компания. Ще имаме възможността да се запознаем с нови хора, да изследваме някои от митовете за съвременната любов и да обменим опит, съвети и идеи.
 Събирането е подходящо както за обвързани, така и за необвързани и е отворено за лица на възраст 18 до 30 години.
  
Вход: Свободен, с предварителна заявка “Going” поради ограничение в местата
Адрес: Кафе- книжарница Жираф на ул. “Любен Каравелов” 70.
Facebook events

Организатор: Фондация „Възможности за всеки“
Домакин: ХЦ „Вдъхновение“ 

Събитието се организира по повод Седмицата на брака в България. Инициативата има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *