|

Breakfast for Dinner за двойки

В седмицата на любовта ви предлагаме едно необичайно събитие!

Спомняте ли си какво закусвахте, когато се запознахте с половинката си? Има ли любимо ястие, което свързвате с романтичния период от началото на връзката си? Успявате ли да задържите романтиката в отношенията си?

В забързаното ни ежедневие все по-рядко имаме време и сили да бъдем романтични, затова ние ви предлагаме да се потопите в романтиката на закуските… за вечеря 🙂 Необичайно, нали?

Пет двойки ще имат възможност да приготвят пет различни, леки ястия, които типично бихме хапвали за закуска или брънч, но за вечеря – и то романтична вечеря. Накрая журито и всички участници ще пробваме ястията и двойката с най-успешно приготвената рецепта ще получи награда – ваучер за преживяване изненада.

Ако искате да участвате, трябва да сте в двойка от 5+ години, да чувствате, че във връзката ви се е настанила рутината и има нужда да събудите романтиката, близостта, пълноценното общуване.

Желаещите да участват, моля да ни пишат лично съобщение.

Кога: 9 февруари 2020, 17:30 – 20:30ч.
Къде: Salted Café Sofia, ул. Братя Миладинови 38
Таксата за участие е символична – 33лв. на двойка
Събитието е част от Седмицата на брака*.

Събитието ще се води от психолога Hermina Emiryan. Хермина е завършила социална и организационна психология и вече повече от 20 години работи по различни социални и образователни проекти, занимава се с обучения и водене на групи.
Част от журито ще бъде и Иван Мирчев – акредитиран личен и екипен коуч (ACC ICF – International Coaching Federation, Erickson Coaching) с професионална квалификация по емоционална интелигентност; треньор по меки умения, емоционална интелигентност, лична ефективност, лидерски умения.

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *