|

Включете се в събитията по повод Седмица на брака 2022

7.02.2022г. 19:00-20:00ч. „Разликите между мъжете и жените“ с МАРК ГЪНГЪР, онлайн в ZOOM
Марк Гънгър е популярен мотивационен говорител, автор и музикант. За повече от 30 години той помага на двойките да разберат и приложат тайните на успешния брак.

Когато става въпрос за брак и взаимоотношения, Гънгър е един от най-търсените говорители в света. Всяка година хиляди двойки посещават неговите изключително интересни и забавни събития за двойки. Неговото чувство за хумор и позитивизъм правят всяка една негова лекция уникална и полезна. Негови ресурси се използват в Американската армия. Има множество изяви на места като Focus on the Family, Life Today, ABC News and Washington Times. 
Вземи своя билет с 50% отстъпка с промокод MW2022 за онлайн събитието в ZOOM с Марк, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/34g1f91

8.02.2021г. от 19:00ч. до 20:00ч. „Семейните финанси и финансовата грамотност на децата“ съсСТОЙНЕ и АДИ ВАСИЛЕВИ

Cтoйнe Bacилeв, СFЅА, СІА e cepтифициpaн финaнcoв ĸoyч, пpoфecиoнaлeн тpeйнъp и coбcтвeниĸ нa нaй-пoпyляpния caйт зa coбcтвeн бизнec и лични финaнcи в Бългapия – ЅmаrtМоnеу.bg, ĸaĸтo и пpeдceдaтeл нa Упpaвитeлния cъвeт нa Бългapcĸa acoциaция нa личнитe финaнcoви ĸoнcyлтaнти (БAЛФK). Адриана Манолова-Василева е юрист, сертифициран коуч, а в последните 10 години заедно със съпруга си Стойне Василев активно помага на хората в България да повишават финансовата си култура, да управляват по-разумно парите си и да стават по-богати. След безспорните успехи във финансовото образование на голямата си дъщеря, тя приема за своя мисия да помогне и на другите деца да имат по-добро финансово бъдеще. Вземи своя билет с 50% отстъпка с промокод MW2022 за онлайн събитието в ZOOM със Стойне, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/34g1f91

9.02.2022г. от 19:00ч. до 20:00ч. „Как ние изградихме успешни отношения?„ с МАДЛЕН АЛГАФАРИ
Мадлен Алгафари е аналитичен психотерапевт, член на Българската Асоциация по Психотерапия, на Европейската асоциация по психотелесна терапия, на Управителния съвет на Института за психотелесна терапия, бивш главен редактор на световното списание по психотелесна терапия IBPJ, издавано от Европейската и Американската асоциации по психотелесна терапия.

Дипломира се в СУ „Св. Климент Охридски“ през 1991 г. със специалност „Психология“ и едновременно в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Режисура за драматичен и куклен театър“. След дипломирането си работи в БНТ като редакторка и водеща. 
Вземи своя билет с 50% отстъпка с промокод MW2022 за онлайн събитието в ZOOM с Мадлен, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/34g1f91

10.02.2022г. от 19:00 до 20:00ч. „Да подобрим близостта в отношенията„ с ДАНИ И НОРА ТАНЕВИ
Дани и Нора Таневи са водещи на популярното предаване „Попитай Дани Танев“, в което засягат въпроси относно любовта, секса и брака. Те са също родители на три прекрасни деца.

Дани е професионален музикант и има множество участия в концерти и видеозаписи. Нори е завършила икономически университет във Варна и е работила в банка. С тяхната енергичност, приветливост и свежест, те са един истински пример за щастлива семейна двойка.
Вземи своя билет с 50% отстъпка с промокод MW2022 за онлайн събитието в ZOOM с Дани и Нора, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/34g1f91

11.02.2022г. от 19:00 до 20:00ч. „Как да постигнем единство в семейното призвание?“ с ИВАН МИРЧЕВ
Иван Мирчев е акредитиран коуч (ACC) към ICF (International Coaching Federation). Сертифициран е като екипен и групов коуч (Erickson Coaching). 

Има професионална квалификация в областта на емоционалната интелигентност (International Society for Emotional Intelligence). Работи с хора и екипи, които са готови да бъдат предизвикани да продължат да откриват и развиват потенциала си, за да променят средата, културата, бизнеса и живота към по-добро.
Вземи своя билет с 50% отстъпка с промокод MW2022 за онлайн събитието в ZOOM с Иван, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/34g1f91

12.02.2022г. от 19:00 до 20:00ч. „Как да бъдем позитивни като родители?“ с ЦВЕТИ ХРИСТАНОВА
Цвети Христанова е филолог, съпруга, майка на две момчета, и сертифициран специалист по Позитивно родителство.

Цвети сбъдва детската си мечта да направи света едно по-хубаво място чрез Оммм. Подкрепяйки семействата и техните деца по света, за да могат да се радват на повече позитивни дни и семейно щастие е най-сигурният начин да постигнем едно по-красиво бъдеще за всички.
Вземи своя билет с 50% отстъпка с промокод MW2022 за онлайн събитието в ZOOM с Цвети, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/34g1f91

13.02.2022г. от 19:00 до 20:00ч. „Лудият цикъл в брака“ с д-р ЕМЕРСОН ЕГЕРИХС 
Д-р Емерсън Егерихс е международно известен говорител по темата за брака, родителството, комуникацията и др. Въз основа на повече от три десетилетия опит в сферата на консултирането, както и на редица изследвания, д-р Егерихс разработва практичния семинар за любовта и уважението в брака.

Това динамично и променящо живота обучение е допринесло за възстановяването на десетки хиляди взаимоотношения.
Д-р Егерихс е завършил Wheaton College и Dubuque Seminary и докторска степен по детска и семейна екология от Мичиганския държавен университет. Той е автор на 12 книги, включително бестселъра на New York Times “Любов и уважение”, който е носител на платина и награда за Книга на годината, продадена в над 2,1 милиона копия и преведен на над 26 езика, вкл. и на български. Той и съпругата му Сара са женени от 1973 г. и имат три деца и шест внуци.
Вземи своя билет с 50% отстъпка с промокод MW2022 за онлайн събитието в ZOOM с Емерсон, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/34g1f91

30.01.2022г. от 10:00 до 17:00ч. по ZOOM, еднодневно обучение на тема „ЛЮБОВ, БРАК, СЕКСУАЛНОСТ, ЕРОТИКА…“, с д-р Ефтим Парушев. Той ще сподели принципи, методики и професионален опит. Д-р Ефтим Парушев е лекар, психотерапевт – логотерапевт, лектор в Пловдивския университет, Софийския университет, Югозападния университет, Великотърновския университет и Медицинския университет в Плевен.

Той е съосновател на Българското дружество по Логотерапия и екзстенцанализ (БДЛЕ), лично се е познавал Виктор Франкъл и е присъствал на негови лекции. Виж повече на: https://bit.ly/3qmJg9L

От 5 до 26 февруари, от 17:00 до 18:30ч. на живо в гр. София и онлайн, ще се проведат четири срещи с дискусии на тема: „Любовта е пълна бъркотия“. Ще бъдат разгледани:
– Конфликтите са в реда на нещата – решавайте  решимите и приемете нерешимите – 05.02.2022 от 17.00 ч.
– Спиралата на негативизма – избягвайте тези действия и мисли, които я задвижват – 12.02.2022 от 17.00 ч.

– Любовта е жилаво цвете – неутрализирайте негативизма и създайте условия да процъфтява – 19.02.2022 от 17.00 ч.
– Обича ме и ме разбира – отговаряйте на емоционалните заявки на партньора си и разпалвайте романтиката – 26.02.2022 от 17.00 ч. 
Говорител  Иван Мирчев, личен и екипен коуч, акредитиран към ICF. Виж повече на: https://bit.ly/3G8OJFT​

08.02.2022, от 19:00ч. по ZOOM ще се проведе лекция на тема: „Как  да намеря правилния партньор в живота си?“, с д-р Ефтим  Парушев. 
Как човек може да избегне фаталните грешки и на какво  трябва да обърне внимание, за да намери този, с когото бракът му да  бъде успешен.
​ Виж повече на: https://bit.ly/3qF96WI​

08.02.2022, от 10:30 до 12:00ч. ще се проведе онлайн беседа на тема „Семейството – основна градивна единица на обществото“, организирано от Пловдивския университет, по повод Седмицата на брака. Модератор на срещата е доц. Адриана Любенова. Ще бъдат разгледани следните теми: 

=> Бракът като основа на семейството. Предимства и предизвикателства, представена от Стоян Георгиев
=> Семейството – приоритет на социалната политика, представена от д-р Петър Граматиков 
=> Бракът и семейството в юдаизма, представена от Алекс Леви
Вход: свободен. Виж повече на: ​https://bit.ly/3fRrQvz

9.02.2022г. от 14:00ч. ще се проведе онлайн беседа в столичния Университет по библиотекознание и информационни технологии на тема: Актуален ли е бракът или отживелица? Ще бъдат разгледани въпроси като:

–  Ценността на брака от древността до наши дни.
–  Какво казват изследванията на социалната наука?
– Какви са предимствата на брака?
– Практични умения, които могат да спасят връзката ни и още.
 Гост-лектор: Михаела Джоргова, психолог, координатор на екипа на Седмицата на брака в България. Виж повече на: https://bit.ly/3A7hxwZ

11.02.2022, от 19ч. в град Бургас ще се състои семейно парти, по повод Седмицата на брака, организирано от фондация „Възстанови живот“. 
Бъдете готови за едно приятно прекарано време, изпълено с много забава, полезни разговори, дискусии и нови запознанства. 

​Входът е свободен. С оглед динамичната обстановка е важно да заявите предварително участието си, за да бъдете информирани, ако се наложат промени. За повече информация и записване: [email protected] и телефони: 0898675320
​Виж повече на: ​https://bit.ly/3nDp4

11.02.2022, от 19ч. в гр. Русе – кафе „Готско“, ул. Борисова 50 ще се състои семейно парти, по повод Седмицата на брака, организирано от фондация „Възстанови живот“. Бъдете готови за едно приятно прекарано време, изпълено с много забава, полезни разговори и дискусии и нови запознанства. 
Входът е свободен.

С оглед динамичната обстановка е важно да заявите предварително участието си, за да бъдете информирани, ако се наложат промени.
За повече информация и записване: [email protected] и телефони: 0898675320; Виж повече на: ​https://bit.ly/3nDp4

12.02.22 г., събота, от 17:00 чНационалният политехнически музей в София организира Семейна събота под надслов „Медена събота“. 
Защо „медена“?  Защото любовта и семейството са като мед, има и сладост,  има и жило. Медена е още защото на 10-ти февруари е ден на пчеларя и ще има специална презентация от Явор Кирилов – като сам той се определя като „пчелар през почти целия си съзнателен живот“ – свързана с история на пчелите, пчеларството и тяхното значение за живота.

Освен основната експозиция  гостите могат да разгледат и двете гостуващи временни изложби „Песента на дървото“ и „Науката е ТЯ!“. Виж повече на: https://bit.ly/3roWOC3

​12.02.2022г. от 17:00 до 19:30ч. Вкусни запознанства за несемейни-кулинарен клас и запознанствав Кулинарно Училище Amuse Bouche, Бизнес Център Витоша, бул. “Черни връх” №47, ет. 1

В приятна обстановка ще се запознаеш с готини хора.
Ще се забавляваш, ще готвиш в екип и ще усвоиш нови кулинарни знания и умения. Ще хапнеш вкусна храна, приготвена от теб и твоя ‘съотборник’. Виж повече на: https://bit.ly/337UTYI

12.02.2022, от 18:00ч. ще се проведе ателие за семейни на тема „Любовта от втората миля“ присъствено в Стара Загора с онлайн излъчване на живо

Лектор: Ирена Стоева – Психолог, консултант на двойки и семейства, обучител и треньор за семейни взаимоотношения и родителски умения в Ателие за супер -родители. Тя ще говори за предизвикателството на любовта, която дава и как да дадем ПРИЕМАНЕ. Вход: свободен. Виж повече на: https://bit.ly/3KY9nMl

12.02.2022, между 17:00 и 18:00ч. по ZOOM ще се проведе дискусия на тема: ​“Какво свързва и какво разделя мъжете и жените?“, с психолог и психотерапевт Анелиа Дудина. 

– Какво ни кара непрекъснато да се стремим един към друг, но и така често да се разминаваме?
– Кое е онова, което понякога ни пречи да „заговорим на един и същи език“?
– Какво представлява здравословната близост между партньори?
– Как да заявим собствените си нужди и как да чуем тези на отсрещния? и още… Вход: свободен. Виж повече на: bit.ly/3qzaXMt 

13.02.2022, от 19ч. в с. Червена вода ще се състои семейно парти, по повод Седмицата на брака, организирано от фондация „Възстанови живот“. 

Всяко едно семейство е добре дошло, така че бъдете готови за едно приятно прекарано време, изпълено с много забава, полезни разговори, дискусии и нови запознанства.

С оглед динамичната обстановка е важно да заявите предварително участието си, за да бъдете информирани, ако се наложат промени.
Входът е свободен. За повече информация и записване: [email protected] и телефони: 0898675320
​Виж повече на: ​https://bit.ly/3nDp4

​13.02.2022г. от 17:00ч. в гр. София фондация “Нови стъпки” ви кани на забавното събитие „Моето семейство – моето богатство”, по повод Седмицата на брака у нас. 
Специален гост ще бъде доц. д-р Костадин Нушев, богослов, ТВ журналист и общественик, специалист в областта на християнските семейни ценности и добродетели. 

Програмата включва забавна игра, с водещ Олег Орфееф, артист и професионален аниматор. С оглед динамичната обстановка е важно да заявите предварително участието си, за да бъдете информирани, ако се наложат промени. Входът е свободен.
​Виж повече на: ​https://bit.ly/3tDJI5t

​13.02.2022г. от 18 часа ще се проведе събитието “Любовта извън прожекторите” в хотел “Грами”, на ул. Александър Малинов №79 в гр. София.
В търсене на любовта ще се впуснем в разгадаването на загадката  какво наистина е любовта? Винаги ли е такава, каквато изглежда във филмите, песните и социалните мрежи?..

Ще имаме възможност да се опитаме да разнищим сложни казуси под формата на игра.  Ще говорим за това откъде идва нашата стойност, дали трябва непременно да имаме половинка, за да се почувстваме цели и още…Събитието е подходящо за обвързани и необвързани, между 18 и 35 годишна възраст. Вход: свободен. Виж повече на: https://bit.ly/3ooEgjx

14.02.2022 от 19:00 часа ще се състои четвъртото издание на концерта “Да сплетем гнездо от нашите ръце.”
В него ще участват някои от българските поети с китара, включили се в събитието през последните години.
Заповядайте на превърналия се в традиция концерт, с който ще завърши 11-то издание на Седмицата на брака у нас.

Ще чуете много авторски композиции за любовта.
Концертът ще се предава онлайн на живо през фейсбук страницата на събитието: 
https://www.facebook.com/events/431821418727186 
Вход: свободен   Вижте повече на: https://bit.ly/3JdtdRU

18.02.2022, от 19ч. в гр. Русе – ул. Чипровци 2 ще се състои семеен семинар, по повод Седмицата на брака, организиран от фондация „Възстанови живот“.
Ще бъдат засегнати теми за взаимоотношенията между партньорите, отглеждането и възпитанието на децата и още…
Всяко едно семейство е добре дошло.

С оглед динамичната обстановка е важно да заявите предварително участието си, за да бъдете информирани, ако се наложат промени. Входът е свободен.
За повече информация и записване: [email protected] и телефони: 0898675320; 
​Виж повече на: ​https://bit.ly/3nDp4

Подобни статии

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *