| |

Ще гостуват за първи път у нас основателите на Международната Седмица на брака

София, 06.02.2019г. Основателите на Международната Седмица на брака, семейство Ричард и Мария Кейн от Великобритания, пристигат днес в страната ни, по повод честването на инициативата за осма поредна година у нас.

На 7 февруари, първият ден на Седмицата на брака, те ще се срещнат в София с представители на неправителствени организации, бизнеси, вероизповедания, хора на изкуството, културата, медиите, двойки и специалисти подкрепящи инициативата у нас. 

Те ще споделят с участниците какво ги е вдъхновило да инициират Седмицата на брака преди 23 години, как тя се чества в други страни по света и как представители от различни сфери на обществото могат да допринесат за насърчаване и оказване подкрепа на двойките, по пътя им към изграждане на успешен брак. Всеки, който желае да присъства е нужно да заяви участието си онлайн през интернет страницата на инициативата brak.bg.

Семейство Кейн ще поздравят участниците в събитието към третото издание на Училище за успешен брак в София тази събота.

Ричард и Мария Кейн основават Седмицата на брака през 1997 г. във Великобритания. През следващите години все повече страни се присъединяват в отбеляването и. Към момента инициативата се чества в 26 страни и привлича над 3 милиона участници по целия свят. 

Ричард и Мария са канени като говорители на конференции по въпросите за взаимоотношенията, семейството и родителството. Ричард вдъхновява с историите, които споделя и способността си да вдъхне живот на въпроси, пред които са изправени повечето мъже и жени в нашето общество. Мария е търсена като говорител на събития за жени, като им помага да открият и развият своя потенциал. Те имат 31 години брак и три деца.

Седмицата на брака има за цел да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак и да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и традиционните семейни ценности. 

Повече за Седмицата на брака и това, което предстои тази година може да се види в интернет страницата: www.brak.bg и от страницата в социалните мрежи: fb.com/brak.bg.

Повече за срещата с Ричард и Мария Кейн: тук
За контакт:  тел. 0897 859 376        [email protected]     www.brak.bg     Facebook: fb.com/brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *