|

Честито на Дона и Стоян – спечелили конкурса „НАШЕТО ДА“!

Честито на победителите в конкурса „НАШЕТО ДА“! Дона и Стоян Панайотови събраха 504 гласа за своята история и печелят: ЧЕРИТИДНЕВНА ПОЧИВКА ЗА ДВАМА в Къща за гости Бялата къща в с. Огняново и безплатен билет за първия курс на Училище за успешен брак!

Ето какво споделиха със Седмица на брака за конкурса:“Ние сме Стоян и Дона Панайотови и си казахме „ДА“ в края на лятото на 2014г. на един младежки лагер „The Bridge“ във Видин, където бяхме ръководители. Стоян ми предложи без нищо да подозирам в последната вечер от лагера на така наречената „Нощ на талантите“. Бяхме решили да изпълним бойна демонстрация по таекуон-до, тъй като той има черен колан, а аз бях начинаеща. Аз много се притеснявах от излизане на сцена пред децата от лагера и екипа.

 А пък няколко дни преди този паметен ден се жалвах на Стоян, че искам да ми напише стихотворение (твърдеше, че е поетичен). И така дойде нашият ред да си представим сценката – беше доста неадекватно представена от мен, но пък беше забавно. Все пак си отдъхнах, че не трябва да седя на сцената повече и се запътих към изхода, но Стоян взе микрофона и започна да рецитира стихотворение, посветено на мен. Останах без думи, никой не беше правил нещо по-романтично. Краката ми не ме държаха от вълнение и накрая на стихотворение ме попита „Ще станеш ли моя женааааа?“ и падна в ШПАГАТ, а аз както се казва „Седя и не вярвам на очите си“. Казах „ДА“, след като се поизмъчи да стои в шпагат. Това стана пред много приятели и познати, които ни поздравиха. Един от най-хубавите ми моменти в живота, заедно със сватбата и раждането на сина ни.“​

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *