|

Ценността на брака и семейството

Вдъхновени от поредицата събития, които се провеждат ежегодно от 7 до 14 февруари в над 25 страни по света по случай Международната Седмица на брака*, Първи дамски клуб за развитие на община Смолян се включва със своебразно мероприятие. Ще участват дългогодишни брачни двойки, експерти, публични личности и др. Дискусии, поезия и музика по темата ще съпътстват събитието.

Специалисти, дълголетно – съжителстващи, творци, публични личности, институции, вероизповедания, медии и т.н. ще насърчим брака и семейството.
В своебразното ни училище ще чуем поезия, музика, експертни мнения, лични истории от дългогодишни двойки. Ще разговаряме за семейството, родителството и обичта.

Кога: 12.02.2020 г. от 18:00 до 20:00 ч.
Къде: Читалище „Орфееви гори -1870“ в кв. Райково, гр. Смолян
Организатор: Първи дамски клуб за развитие на община Смолян

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *