|

Курс за брака: Изкуството да обичаш

На 14 февруари от 18:30ч. фондация “Нови стъпки” стартира  Алфа курс за брака: „Изкуството да обичаш“ в столицата. Неговата цел е да помогне на двойките да изградят здрава основа, да се научат да общуват по-ефективно и да справят  по-успешно с конфликтни ситуации. Вход: свободен, с предварителна регистрация

Кога и къде: 14 февруари, 18:30, Офис 2, ж.к. „Гоце Делчев“, бл. 47Е

Курсът за брака има за цел да помогне на двойките да изградят здрава основа, да се научат да общуват по-ефективно и да справят успешно с конфликтни ситуации. Някои двойки участват в курса, за да инвестират целенасочено във връзката си, а други търсят решение на по- специфични предизвикателства. Така или иначе, курсът предлага основни инструменти и практически идеи, които да ви помогнат да изградите връзка, която да продължи цял живот.
Курсът за брака се основава на християнски принципи, но е предназначен за всички двойки със или без църковен опит. Той включва поредица от седем теми, предназначени да помогнат на всяка брачна двойка да заздрави взаимоотношенията си:

  • изграждане на здрави основи;
  • изкуството на общуване;
  • разрешаване на конфликти;
  • силата на прошката;
  • влиянието на семейството – минало и настоящо;
  • добър секс;
  • любов в действие.

За повече информация се свържете с Гроздан Стоевски на телефон: 0896 685672 или email: [email protected]

Повече за курса вижте тук.

Автори на курса са Ники и Сила Лий, които са семейни повече от тридесет години. Имат дъщеря и трима сина. Те служат в Църква „Св. Троица“, Бромтън, Лондон. Говорили са на хиляди хора за брака, възпитанието на децата и семейния живот. Те са автори на Книга за брака, Книга за отглеждане и възпитание на децата и водят Курс за брака, Курс по подготовка за брака, Курс за родители и Курс за родители на тинейджъри.

Водещи на курса: Гроздан и Славица Стоевски, семейни от 20 години, с две деца – Даниел (18) и Ангелина (13).

Събитието се организира по повод Седмицата на брака в България. Инициативата има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в 30 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *