|

Филмова вечер с „Незабравима“

Кафе-книжарница „Защо не?“ ви кани на 12 февруари, 2024г. от 19:00ч. на филмова вечер с филма „Незабравима“. Заглавието на английски език на филма е: A Walk to remember.

Филмът „Незабравима“ е американско-романтична драма режисиран от Адам Шанкман и написан от Карън Дженсън, базиран на роман от 1999 г. със същото име на Никълъс Спаркс.
Действието на филма се развива в Северна Каролина, „Незабравима“ предава нестандартно развитие на живота на един стандартен безцелен абитуриент (Шейн Уест). Той се влюбва в доста различна от „идеалната“ тинейджърка (Манди Мур). Тя е момиче което той и приятелите му някога са презирали. Двамата развиват силна и вдъхновяваща връзка, в която откриват истини, които на повечето хора им отнема цял живот, за да ги научат.

 Адрес на Кафе-книжарница „Защо не?“: ул. „Солунска“ 49 в София

По време на събитието в приятелска атмосфера и ще имате възможност да се запознаете с други хора докато се забавлявате заедно. Кафе-книжарницата предлага топли и студени безалкохолни напитки, дребни неща за хапване, както и богат избор от книги за семейните отношения, възпитанието на децата, личностно развитие и др. с християнска насоченост. 

Къде: ул. Солунска 49, гр, София,

Телефон за контакт – 02/996 3200
Вход свободен, до изчерпване капацитета на залата

Събитието се организира по повод Седмицата на брака в България. Инициативата има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg


Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *