|

Филмова вечер за несемейни

Ако си несемеен си добре дошъл на 9 февруари от 18:00 ч. в Кафе-книжарница „Защо не?“ на ул. „Солунска“ 49 в София, на прожекция на семейния, драматичен фентъзи филм „Животът е прекрасен.“ Филмът е произведен през 1946г. и се превръща в една от най-обичаните американски филмови продукции. Сценарият е адаптация по разказа „Най-големият подарък“ на писателя Филип Ван Дорън Щерн.

„Животът е прекрасен“ е повод да се замислим за смисъла и значението на живота ни и колко значимо е влиянието на всеки от нас. Филмовата вечер е чудесна възможност да прекараш време в приятелска атмосфера, да се запознаеш с нови хора на сходна възраст, с които да споделиш своите прозрения. 

Кафе-книжарницата предлага топли и студени безалкохолни напитки, дребни неща за хапване, както и богат избор от книги за семейните отношения, възпитанието на децата, личностно развитие и др. с християнска насоченост. 

Къде: ул. Солунска 49, гр, София,

Телефон за контакт – 02/996 3200
Събитието е за несемейни млади хора до 35 годишна възраст

Вход свободен

Събитието се организира по повод Седмицата на брака в България. Инициативата има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *