|

Успешни в отношенията сред предизвикателствата на живота

Не пропускай от 7 до 14 февруари, практичното онлайн събитие с водещи международни и български говорители в сферата на семейните отношения, родителството и финансите: „Успешни в отношенията сред предизвикателствата на живота“!

Говорителите са: Марк Гънгор, Стойне Василев, Мадлен Алгафари, Дани и Нора Таневи, Иван МИрчев, Цвети Христанова и д-р Емерсон Егерихс. Всяка вечер от 19:00ч.

Вземи своя билет на ПОЛОВИН ЦЕНА за седемте сесии, с промокод MW2022 на: https://bit.ly/32iBSmk
Билетът дава възможност за присъствие на 7-те сесии и възможност да се гледат записите от тях до края на февруари. Ако купувате повече от един билет е важно да ги закупите по единично през системата в sabitie.bg, за да се отрази отстъпката за всеки от тях в крайната цена.

Включи се в събитието, в което ще намериш изобилие от практична информация за следното:
– Как да излезем от негативните цикли, в които се оказваме?
– Как да позиционираме брака си в ранните години за дългосрочен успех?
– За кои обстоятелства трябва да бъдем особено внимателни?
– Как да снабдяваме нуждите си ефективно?
– Как да навигираме през бурите и кризите на живота?
– Как да упраляваме финансите си ЗАЕДНО?
– Как да бъдем позитивни като родители?
– Какво е важно да знаят децата ни за парите?
– Как да реализираме семейното призвание?
– Как да подобрим близостта помежду си и още…
Ще усвоиш ценни практични умения в тази посока, които ще ти помогнат да изградиш успешен и трайна връзка

„Разлики между мъжете и жените“, само на 7-ми февруари 2022 г. с Марк Гънгър
Марк Гънгър е популярен мотивационен говорител, автор и музикант. Той е помогнал на стотици хиляди двойки от цял свят да разберат и приложат тайните за успешния брак. Когато става въпрос за брак и взаимоотношения, Гънгър е един от най-търсените говорители в света.

Всяка година хиляди двойки посещават събитията му. Неговото чувство за хумор и позитивизъм правят всяка негова лекция изключително забавна, полезна и запомняща се. Негови ресурси се използват в Американската армия. Има множество изяви на места като Focus on the Family, Life Today, ABC News and Washington Times.

„Семейните финанси и финансовата грамотност на децата“ със Стойне и Адриана Василеви, само на 8-ми февруари, 2022 г.
Cтoйнe Bacилeв, СFЅА, СІА e cepтифициpaн финaнcoв ĸoyч, пpoфecиoнaлeн тpeйнъp и coбcтвeниĸ нa нaй-пoпyляpния caйт зa coбcтвeн бизнec и лични финaнcи в Бългapия – ЅmаrtМоnеу.bg, ĸaĸтo и пpeдceдaтeл нa Упpaвитeлния cъвeт нa Бългapcĸa acoциaция нa личнитe финaнcoви ĸoнcyлтaнти (БAЛФK).

Имa пoвeчe oт 11 гoдини oпит нa pъĸoвoдни пoзиции във финaнcoвaтa cфepa в гoлeми мeждyнapoдни и бългapcĸи ĸoмпaнии ĸaтo EY, КВС, ВDО, Paйфaйзeн Бaнĸ, Πpoĸpeдит Бaнĸ и BMФГ. Cтoйнe имa дeceтĸи пpeзeнтaции и yчacтия в тeлeвизиoнни пpeдaвaния пo тeми, cвъpзaни c личнитe финaнcи и пpeдпpиeмaчecтвoтo, ĸaĸтo и мнoгo пyблиĸaции в aвтopитeтни мeдии.
Адриана Манолова-Василева е юрист, сертифициран коуч, а в последните 10 години заедно със съпруга си Стойне Василев активно помага на хората в България да повишават финансовата си култура, да управляват по-разумно парите си и да стават по-богати.
След безспорните успехи във финансовото образование на голямата си дъщеря, тя приема за своя мисия да помогне и на другите деца да имат по-добро финансово бъдеще. Затова през 2021 година създава SmartMoney Kids, където събира на едно място всички необходими ресурси, благодарение на които децата да израснат като мислещи, отговорни, предприемчиви, финансово стабилни и щастливи възрастни.

Как ние изградихме успешни отношения?“ с Мадлен Алгафари, само на 9-ти февруари, 2022 г.
Мадлен Алгафари е аналитичен психотерапевт, член на Българската Асоциация по Психотерапия, на Европейската асоциация по психотелесна терапия, на Управителния съвет на Института за психотелесна терапия, бивш главен редактор на световното списание по психотелесна терапия IBPJ, издавано от Европейската и Американската асоциации по психотелесна терапия.

Дипломира се в СУ „Св. Климент Охридски“ през 1991 г. със специалност „Психология“ и едновременно в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Режисура за драматичен и куклен театър“. След дипломирането си работи в БНТ като редакторка и водеща.

„Да подобрим близостта в отношенията“ с Дани и Нора Таневи, само на 10-ти февруари, 2022 г.
Дани и Нора Таневи са водещи на популярното предаване „Попитай Дани Танев“, в което засягат въпроси относно любовта, секса и брака. Те са също родители на три прекрасни деца. Дани е професионален музикант и има множество участия в концерти и видеозаписи.

Нори е завършила икономически университет във Варна и е работила в банка. С тяхната енергичност, приветливост и свежест, те са един истински пример за щастлива семейна двойка.

„Как да постигнем единство в семейното призвание?“ с Иван Мирчев, само на 11-ти февруари, 2022 г.
Иван Мирчев е акредитиран коуч (ACC) към ICF (International Coaching Federation). Сертифициран е като екипен и групов коуч (Erickson Coaching). Има професионална квалификация в областта на емоционалната интелигентност (International Society for Emotional Intelligence).

Работи с хора и екипи, които са готови да бъдат предизвикани да продължат да откриват и развиват потенциала си, за да променят средата, културата, бизнеса и живота към по-добро.

„Как да бъдем позитивни като родители?“ с Цвети Христанова, само на 12-ти февруари, 2022 г.
Цвети Христанова е филолог, съпруга, майка на две момчета, и сертифициран специалист по Позитивно родителство. Цвети сбъдва детската си мечта да направи света едно по-хубаво място чрез Оммм. Подкрепяйки семействата и техните деца по света, за да могат да се радват на повече позитивни дни и семейно щастие е най-сигурният начин да постигнем едно по-красиво бъдеще за всички.

 

„Лудият цикъл в брака“ с Емерсон Егерихс, само на 13-ти февруари, 2022 г.
Д-р Емерсон Егерихс е завършил Wheaton College и Dubuque Seminary и докторска степен по детска и семейна екология от Мичиганския държавен университет. Той е автор на 12 книги, включително бестселъра на New York Times “Любов и уважение”, който е носител на платина и награда за Книга на годината, продаден в над 2,1 милиона копия и преведен на над 26 езика. Той и съпругата му Сара са женени от 1973 г. и имат три деца и шест внуци.

Модератор, Стоян Георгиев
Стоян Георгиев е председател на „Асоциацията за индивидуално и семейно консултиране“ – организация, специализирана в работа със семейства. Фамилен психотерапевт (SFT), сертициран от „Международната асоциация на брачните и семейните психотерапевти” (подразделение на американската асоциация по психотерапия) с над 20-годишен опит при директно консултиране на двойки. Неговата страст е да съдейства за разрешаване на сложни проблеми в трудни житейски ситуации.

​Ако искаш да преживееш значително подобрение на отношенията с партньора, това онлайн събитие е точно за теб!

СЕСИИТЕ СА ВОДЕНИ ОТ ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ И МЕЖДУНАРОДНИ ПРАКТИЦИ, КОИТО ЖИВЕЯТ И ПРИЛАГАТ ПРИНЦИПИТЕ, КОИТО СПОДЕЯТ.

Побързай и вземи своя билет на: https://bit.ly/32iBSmk

Сесиите са част от Училище за успешен брак. Те ще започват в 19:00 часа и ще са с около 60 мин. продължителност.

Организатор: www.semeistvo.bg и екипът на Седмицата на брака в България
Доманик: www.semeistvo.bg

Подобни статии

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *