|

Стоян и Снежина Георгиеви в подкрепа на Седмицата на брака

Как да продължим напред – с близост, правилните приоритети и общи ценности

„Да възпиташ характер в децата започва в дома – това е едно от най-ценните неща в живота, да имат добър характер и ценности, и това активо родителство да остави трайна следа за добро в живота на следващото поколение.”  Това споделиха Стоян и Снежина Георгиеви, в интервю в подкрепа на #СедмимцаНаБрака у нас.

От интервюто ще научиш още:
❓ Какъв e съветът им към родителите в тези трудни и несигурни времена
❓ Кои са най-често допусканите грешки между партньорите
❓ Кои са най-ценните уроци, които им помагат като родители

Стоян е председател на Асоциацията за интензивно семейно консултиране – организация, специализирана в работа със семейства. Фамилен психотерапевт (SFT), сертициран от „Международната асоциация на брачните и семейните психотерапевти” (подразделение на американската асоциация по психотерапия) с над 20-годишен опит при директно консултиране на двойки. Стоян е основател на semeistvo.bg и автор на редица книги в сферата на семейните отношения, отглеждането и възпитанието на децата. Неговата страст е да съдейства за разрешаване на сложни проблеми в трудни житейски ситуации. Снежи е счетоводител. Двамата са щастливо женени и имат три деца.

? Харесай Facebook страницата ни fb.com/brak.bg, за да следиш за събитията, конкурса и предизвикателствата в рамките на инициативата!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *