|

Среща с основателите на Международната Седмица на брака в София

На 7 февруари, 2019г., първият ден от честването на Международната Седмица на брака у нас, Асоциация общество и ценности ще бъде домакин на среща  с основателите на инициативата – семейство Ричард и Мария Кейн от Великобритания.

Събитието е насочено към представителите на: неправителствени организации, църкви, бизнеси, изкуството и културата, институциите, медиите; отделните личности, двойки и специалисти, подкрепящи Седмицата на брака в България. 

По време на срещата семейство Кейн ще споделят:
=> Личната си история и какво ги е вдъхновило да инициират Седмицата на брака преди 23 години.
Вълнуващият път, който са изминали от зараждането на идеята, срещата им по инициатива на министър-председателя на Великобритания и честването на Седмица на брака в 26 страни по света!
=> Защо вярват, че бракът е чудесна институция, която обществото трябва да празнува?
=> Как се чества Седмицата на брака в други страни по света?
=> Как представители от различни сфери могат по-ефективно да помогнат за насърчаване и оказване подкрепа на двойките, по пътя им към изграждане на успешен брак и още…

Място: хотел Феста, бул. “България” 83А, зала “Панорама” ет. 7, София
Начало: 19:00ч.

Вход свободен, с предварителна регистрация на: https://sabitie.bg/event/initsiativi/-Srshta-s-osnovatlit-na-Mzhdunarodnata-Sdmitsa-na-braka-v-Sofiya.729

Ричард и Мария Кейн са женени от 31 години и имат 3 деца. Те основават Седмицата на брака през 1997 г., която в момента се чества в 26 страни и привлича 3 милиона участници по целия свят.Ричард е социален предприемач, който участва в създаването на местна християнска радиостанция и строителен проект в Румъния.Ричард и Мария са канени като говорители на конференции по въпросите за взаимоотношенията, семейството и родителството. Те са обучавали по тези въпроси едни от най-богатите хора в света, както и лишените от свобода в затворите.Ричард вдъхновява с историите, които споделя и има способността да вдъхне живот на въпроси, пред които са изправени повечето мъже и жени в нашето общество.Мария е шведка, но живее в Англия от дълги години. Тя е търсена като говорител на събития насочени към жените. Желанието й е да помогне на жените да открият и развият своя потенциал. Тя прави обучения в сферата на междукултурните отношения.Ричард и Мария живеят до Борнмут, Великобритания.Повече за Седмицата на брака у нас и какво още предстои тази година вижте на: http://www.brak.bg

Повече за Международната Седмица на брака посетете: http://www.marriage-weekinternational.com

В края на събитието всеки, който желае да помогне с дарение за популяризиране на Седмицата на брака у нас ще има възможност да го направи!

Асоциация общество и ценности изразява специална благодарност на фондация „Възможности за всеки“ и „Асоциация за интензивно семейно консултиране“ за помощта по организацията на събитието.Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Тя е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в 26 страни по света. 

Подобни статии

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *