|

Семинар „Езици на сигурността“

На 11 януари 2024 г.
от 18:00 до 19:30ч.
в Нов Български Университет
Корпус 2, зала 304
ще се проведе
Семинар „Езици на сигурността“

Лектори:
Стоян Георгиев
– сертифициран семеен терапевт
Михаела Джоргова
– психолог, логотерапевт-консултант

Модератори:
гл. ас. д-р Дафинка Сидова
– департамент „Национална и международна сигурност“
д-р Ана Филибева
– адвокат, хоноруван преподавател в департамент „Национална и международна сигурност“

Вход: свободен

Лекцията цели да проучи влиянието на семейната среда върху криминалната активност на индивида и да предостави практически инструменти за превенция. Ще бъдат презентирани конкретни казуси, илюстриращи различни аспекти на връзката между семейната обстановка и девиантното/деликвентното поведение.

На участниците ще се предостави възможност за обогатяване на познанията в областта на криминологията, участие в практична дискусия и предоставяне на практически инструменти за подкрепа и заздравяване на семейната среда.

Стоян Георгиев е сертифициран фамилен психотерапевт от „Международната асоциация на фамилните психотерапевти“. Създател е на Semeistvo.bg и председател на „Асоциацията за интензивно семейно консултиране“ – организация, специализирана в работа с индивиди и семейства за последните десет години. Често търсен е по въпроси, свързани със семейните взаимоотношения и отглеждането на децата.

Автор е на книги и материали, посветени на семейството за водещи български медии и е имал възможността да консултира лично над 1000 души. Автор на българския бестселър „30 въпроса от родителството“, отпечатана в тираж от над 10 000 копия.

Михаела Джоргова е дипломиран магистър по психология към Югозападен университет „Неофит Рилски“ и дипломиран логотерапевт-консултант към Българското дружество по логотерапия и екзистенц анализ и Европейската академия по логотерапия и психология. Михаела е координатор на екипа на Международната Седмица на брака в България, лектор и обучител в сферата на комуникацията и взаимоотношенията.

Повече информация за събитието тук

Подобни статии

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *