|

Семейството изгражда културата на хранене

Интервюто е част от инициативата „Бизнеси в подкрепа на брака​ и семейството“, по повод честването на Международната Седмица на брака у нас.*

– Бихте ли се представили накратко – с какво се занимавате като фирма?
– Ние сме „Радост и Радост”, защото работим с радост, за да дарим клиентите ни с радост. Ексклузивен представител сме за България на Метаболитен Баланс – най-индивидуализираният хранителен режим в света! Метаболитен Баланс е изцяло персонализирана хранителна програма, която се изготвя в Германия въз основа на кръвни изследвания и персонална информация.

– Какво ви мотивира да подкрепите семействата по повод честването на международната седмица на брака у нас?
– Една от целите на Метаболитен Баланс е изграждането на здравословна семейна култура на хранене: формиране на здравословни навици и правилно отношение към храната. Една нова семейна култура на хранене, която с лекота да прилагаме, за да сме по-здрави и за да дадем положителен пример на нашите деца.

– Какво като фирма правите в подкрепа на семейството?
– Семейството винаги е било наш приоритет! Предлагаме целогодишно семейни отстъпки и различни гъвкави формати за семейни консултации. Улеснили сме многобройни семейства чрез съвети и идеи как по-лесно и бързо да интегрират в семейството си тази по-здравословна семейна култура на хранене.

– Какво планувате да направите в подкрепа на семействата по повод седмицата на брака?
– В рамките на месец февруари предлагаме по 200 лв отстъпка за всеки член от семейството. Например, за едно тричленно семейство това би означавало 600 лв отстъпка.

– Вашето послание към семейните двойки.
– Пожелаваме на всички  да изпитат мъдростта на Хипократ: „храната е нашето лекарство, а лекарството ни е нашата храна”.  Постигнете баланс в живота си!

За контакти: тел. 0894433437, http://www.radostiradost.com/, https://bit.ly/2REl146

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *