|

Семеен семинар 2024

Всяка вечер, от Седмицата на брака, между 7-ми февруари – 14-ти февруари 2024 г.,
ще се проведат шест вечери на живо, между 19:00 – 20:00 ч. изцяло онлайн по ZOOM.

Сесиите имат за цел, не просто да информират, а да запалят в семействата постоянен копнеж, за изграждането на здрав любящ съюз.

Вземете своя билет с отстъпка на: https://landing.semeistvo.bg/msemeen-seminar-2024

До края на февруари ще можете да гледате сесиите от семинара. Билетът включва БЕЗПЛАТЕН достъп до всички сесии на Семеен семинар 2023 „Успешен брак, успешно родителство“!

Събитието се провежда за осма поредна година и е насочено към подобряване на практичните умения за комуникация между партньорите, а също и между родители и деца.
Ценността на взаимоотношенията в брака е съществената причина, да отделите време за тяхното укрепване.

СЕСИЯ 1, 7/02/24: „Стани приятел с емоциите“:
Как да живеем в мир със себе си, без да пренасяме личните проблеми върху най-близките? със Стоян Георгиев

Ежедневието на повечето семейства е изключително натоварено и често те натрупват неприятни емоции, без дори да го осъзнават. По време на тази първа сесия ще разберете как да живеете в мир със себе си и околните, без да пренасямт личните си проблеми върху най-близките.

СЕСИЯ 2, 8/02/24: „Преоткрий радостта от времето с децата“
През какви вътрешни борби преминават майките и как да останат свързани с децата и партньора?, със Стоян и Снежи Георгиеви

По врерме на тази съвсем практична сесия ще научаите през какви вътрешни борби преминават майките и как те да останат свързани с децата и партньора в динамиката на деня. Ще бъдат засегнати въпроси, свързани с приоритизиране, намаляване на стреса и справяне с чувството на вина.

СЕСИЯ 3, 9/02/24: Най-ценната валута – времето и как да бързаме бавно? с Цвети Христанова


Практична сесия за управление на ежедневието в семейството и помощ върху развиването на способността да запазим фокуса върху най-важните семейни отговорности.

СЕСИЯ 4, 10/02/24
Да преминем заедно през предизвикателствата на средната възраст

Как да запазим разума и близостта през второто полувреме, когато родителите остаряват, а тийнейджърите полудяват? със Стоян и Снежи Георгиеви

Зрялата възраст е чудесно време да се протегнем отново за желанията, които са останали у нас, да отърсим праха от тях и отново да ги съживим. Преминавайки през нашите семейни отговорности, достигаме възраст, в която въртележката на живота затръшва вратата за много от нашите мечти. Те остават скрити някъде там, в дълбините на нашето сърце. По време на тази сесия ще научите как да запазите разума и близостта през второто полувреме, когато родителите остаряват, а тийнейджърите полудяват. Ще получите практични идеи за успешното съчетаване на кариера/семейство, както и за намиране на нов смисъл, когато децата напускат семейното гнездо.

СЕСИЯ 5, 11/02/24: Умения, които ще спасят брака 1, с Михаела Джоргова
Съвсем практична сесия, която ще помогне да изясните вашите очаквания. Подходящите заключения идват в резултат от добре зададените въпроси, които включват личната отговорност на всеки!

СЕСИЯ 6, 12/02/24:
Умения, които ще спасят брака 2
: Да подобрим комуникацията и близостта в отношенията, с Дани и Нора Таневи

Съвсем практична сесия, която ще помогне да се справите с трудностите в комуникацията и да преживеете качествена промяна!

СЕСИЯ 7, 13/02/24: Смехът – най-изцеляващото лекарство за брака, с Марк Гънгор

За трета поредна година, популярният говорител Марк Гънгър ще зарадва българските семейства с темата, която е завладяла сърцата на милиони по целия свят.

СЕСИЯ 8, 14/02/24: Умения, които ще спасят брака 3
Заедно (и с помощта на специалисти) ще изработите стратегия за подобрение!

Заедно (и с помощта на специалисти) ще изработите стратегия за подобрение, която ще включва съвсем конкретни стъпки за следващите 3 до 6 месеца. Използвайте тази възможност, за да подобрите взаимоотношенията с партньора значително!


За повече информация и записвания оттук.

Запознай се с говорителите

Стоян Георгиев е сертифициран фамилен психотерапевт от „Международната асоциация на фамилните психотерапевти“, създател на Semeistvo.bg и председател на „Асоциацията за интензивно семейно консултиране“ – организация, специализирана в работа с индивиди и семейства.

Имал възможността да консултира лично над 1000 души.

Автор на българския бестселър „30 въпроса от родителството“, отпечатана в тираж от над 10 000 копия., понастоящем обновена като „Граници при родителството“. Щастливо женен, с три деца. 

Снежина Георгиева е отговорен редактор на www.Semeistvo.bg, автор на кн.“Тайната на удовлетворение в майчинството“, с която иска да насърчи жените в най-важната им мисия.

Позитивната й връзка с клиентите е една от основните причини блогът да се превърне в един от най-четените сайтове за семейни отношения със 100 000 абонати и над 15 000 клиенти.
Работила е в корпоративния сектор, обслужване клиенти и счетоводство.

Основната й страст извън професионалните й интереси е отглеждането на трите й прекрасни деца, на които е посветила голяма част от времето си.

Дани и Нора Таневи са водещи на популярното предаване „Попитай Дани Танев“, в което засягат въпроси относно любовта, секса и брака. Те са също родители на четири прекрасни деца. Дани е професионален музикант и има множество участия в концерти и видеозаписи.

Нори е завършила икономически университет във Варна и е работила в банка. С тяхната енергичност, приветливост и свежест, те са един истински пример за щастлива семейна двойка.

Михаела Джоргова е психолог, с магистърска степен от Югозападния университет и дипломиран консултант-логотерапевт към “Българскaта асоциация по логотерапия” и екзистенц анализ и “Европейската академия по логотерапия и психология.”

Михаела е координатор на екипа на Седмицата на брака в България и обучител към “Училище за успешен брак”. Михаела е щастливо омъжена и заедно със съпруга си живеят в София.

Цвети Христанова е сертифициран специалист по Позитивно родителство.

Цвети развива специалната апликация за родители Оммм с много практични идеи за родителите.

Подкрепяйки семействата и техните деца по света, за да могат да се радват на повече позитивни дни и семейно щастие е най-сигурният начин да постигнем едно по-красиво бъдеще за всички.

 

Марк Гънгър е популярен мотивационен говорител, автор и музикант. За повече от 30 години той помага на двойките да разберат и приложат тайните на успешния брак. Когато става въпрос за брак и взаимоотношения, Гънгър е един от най-търсените говорители в света. Всяка година хиляди двойки посещават неговите изключително интересни и забавни събития за двойки.

Неговото чувство за хумор и позитивизъм правят всяка една негова лекция уникална и полезна. Негови ресурси се използват в Американската армия. Има множество изяви на места като Focus on the Family, Life Today, ABC News and Washington Times.

Ползите от това събитие:

 Ежедневни обучения между 7-ми и 14-ти февруари от квалифицирани говорители;

 Връзка между отделните сесии;

 Ясна посока на развитие, конкретика и значително подобрение в семейните отношения;

 Възможност да задавате въпроси;

 По-късен достъп до записите в рамките на 2 седмици и достъп до записите от „Семеен семинар 2023“;

 Вайбър-група на участниците, която ще съдейства за нови зареждащи приятелства.

О Р Г А Н И З А Т О Р С Е М Е Й С Т В О . Б Г

 

В   П А Р Т Н Ь О Р С Т В О   С

Подобни статии

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *