|

Сезоните на Брака

Бракът е връзка, в която влизаме с различни очаквания. Иска ни се след сватбата да е като в приказките: „и те заживели щастливо до края на дните си…“ Но не минава много време и разбираме, че съвместното щастие е трудно за постигане. Това да се гледаме страстно в очите вече не е достатъчно за постигане на вълнуващ и пълноценен съвместен живот. Осъзнаваме, че приказката тепърва започва…

Как се развива вашата приказка?

В ателието „Сезоните на брака“ ще разберем, че всеки брак закономерно преминава през различни фази. Ще узнаем техните характеристики, положителни и отрицателни страни, и ще разберем как можем да продължим напред. Много по-лесно е да имаме карта на пътешествието, за да ходим по-уверено в развитието и израстването на нашата връзка.

Кога: 15 февруари 2020, 17:00 ч.
Къде: Център ВИВО, гр. Стара Загора, бул „Цар Симеон Велики“ 74а
Водещ на ателието: Ирена Стоева – Психолог, консултант на двойки и семейства, обучител и треньор за семейни взаимоотношения и родителски умения в Ателие за супер-родители.

Цената за участие е символична – 5лв.
Събраните средства ще се използват за посрещане на разходите свързани с провеждане на събитието и популяризиране на Седмицата на брака у нас.
Събитието е част от Седмицата на брака*.

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *