|

Седмица на брака 2021 търси вашата рецепта за успешен брак!

Темата на конкурса на Седмица на брака 2021 е: „Вашата рецепта за успешен брак!“

? ?ПОБЕДИТЕЛИТЕ ЩЕ СА ДВАМА! ? ?

‼️Наградите ще са 2 за 2 двойки победители, женени от 5 и повече години: 
– Наградата на публиката за “рецептата”, събрала най-много харесвания
– Наградата на журито на Седмица на брака

?  Всяка от двете двойки ще получи ваучер, включващ две нощувки със закуски и вечери за двама в стая делукс и ползване на СПА център в най-добрия четиризвезден СПА хотел за 2020г. на Балканите – @Park & Spa Hotel Markovo* и 
? Безплатно участие в онлайн събитието към “Училище за успешен брак” (https://bit.ly/3sAvcby) на 14.02.2021г.

? Разкажи ни в няколко изречения кое прави брака ви удовлетворяващ и успешен. Кое ви е помогнало да го съхраните? Какви са специфичните подправки, които допринасят за сладостта във връзката ви и това да ви е хубаво заедно?

? Защо да участваш в конкурса “ВАШАТА РЕЦЕПТА ЗА УСПЕШЕН БРАК!” на #СедмицаНаБрака 2021:

=> Участието ти ще помогне на повече двойки в пътя им към изграждане на стабилен брак. Статистиката сочи, че над 1/3 от браковете у нас завършват с развод. 
=> Ще ви помогне като двойка да си напомните за ценното във връзката ви, за това, което я прави силна и устояваща.
=> Ще ви вдъхнови да поддържате като двойка „рецептата“ все така вкусна, за да предадете добрия пример на своите деца.

? Побързай!!! Крайният срок за участие е 9 февруари, 2021г. на fb.com/brak.bg

? Състав на журито: @Sasha Gabrovska, директор на Столичен дом за радостни обреди, @Мадлен Алгафари, писател и психотерапевт, @ Стоян Георгиев – семеен терапевт, @Maria Grozdeva, олимпийска шампионка по стрелба, @Mihail Stefanov, консултант и обучител, в екип със своите половинки.? Споделете „рецептата“ в рамките на няколко изречения и ни го изпратете, заедно с Вашите имена и фамилия, като посочите от колко години сте женени, заедно с ваша обща снимкакато лично съобщение на FB страницата на Седмица на бракаfb.com/brak.bgдо 10:00ч. на 9 февруари, 2021г.

?  Вашата снимка, заедно със споделеното от Вас ще качим в албума “Вашата рецепта за успешен брак” във Facebook страницата на Седмица на брака до 10:00ч. на 10.02.2021г. Вашите приятели ще могат да гласуват за Вас до 21ч. на 12.02.2021г., включително на същата страница.

‼️ВАЖНО! 
?КРАЕН СРОК за изпращане на “рецептите”: 10.00ч. на 09.02.2021г. 
КРАЕН СРОК за гласуване: до 21.00ч. на 12.02.2021г.

Ще се радваме да допринесем за повече здрави и щастливи семейства!

С участието си в конкурса на Седмица на брака 2021 декларирате, че сте се запознали и сте съгласни с УСЛОВИЯТА НА КОНКУРСА по-долу:

1. Настоящият конкурс се провежда на фейсбук страницата на Седмица на брака и в него имат право да участват всички граждани на Република България, които имат навършени 18 години и са в законен брак от поне 5 години, съгласно законодателството на РБ, в периода на провеждане на конкурса (с изкл. на лицата в т.11).

2. Всеки участник има право да участва с 1 снимка и разказ в рамките на няколко изречения (около 3-5 изречения), като посочи името и фамилията си и от колко години е със сключен брак. За участие в конкурса се допускат само снимки/колажи, изпратени на лично съобщение на страницата на Седмица на брака до 10:00ч. на 09.02.2021г. на: fb.com/brak.bg

3. Седмица на брака запазва правото си да не публикува снимки/колажи и истории с нецензурно съдържание или друг вид неприемливо съдържание по своя преценка.

4. Всички истории със снимки ще бъдат публикувани до 10ч. на 10.02.2021г. на фейсбук страницата на Седмица на брака в албум с име “Вашата рецепта за успешен брак”.

5. Гласуването ще се състои от сутринта на 10.02.2021 до 21:00ч. на 12.02.2021г., включително.

6. Участниците имат право да споделят албума или своята история от него и да канят своите приятели да ги харесат и споделят. Вашите приятели ще могат да гласуват за Вас до 21ч. на 12.02.2021г., включително на същата страница –  fb.com/brak.bg

7. Участниците се съгласяват да предоставят своите имена (име и фамилия), своята “рецепта” за това, което прави бракът им успешен, които ще бъдат публично обявени.

8. Участниците се съгласяват при условие, че са претендети за наградата (избрани от журито или са получили най-много харесвания на споделеното от тях) при поискване от страна на организаторите да предоставят/покажат копие от свидетелството си за сключен брак, телефон за връзка, имейл или адрес, на който да получат наградата си, не по-късно от 12ч. на обяд на 13.02.2021г. 

9. Победили в конкурса са съответно двойката обявена за победител от журито на Седмица на брака и двойката, събрала най-много харесвания и чиито изпращачи са изпълнили в срок, изискванията и условията на конкурса. 

10. Победителите ще бъдат официално обявени на 14.02.2021г. по време на събитието към Училище за успешен брак на Седмица на брака и оповестени официално в 18ч. същата вечер във Facebook страницата на Седмица на брака.

11. Истории на членове на журито, на екипа на Седмица на брака и на техни роднини по първа линия няма да бъдат допуснати за участие в конкурса.

12. Седмица на брака запазва правото си да променя сроковете и правилата на играта, като за целта се задължава да оповести промените публично на своята Фейсбук страница: www.facebook.com/brak.bg/

13. При установяване на “харесвания” набирани посредством ботове, фиктивни профили и други възможни начини за манипулация на резултата участниците ще бъдат дисквалифицирани. 

14. Ваучерите за почивка важат за периода от средата на февруари до 30 април, 2021г. вкл., след направена предварително резервация на телефона на хотела. 

15. С изпращане на рецептата и снимката си за участие, Вие се съгласявате с условията за конкурса.

Благодарим на партньорите ни от @hotelmarkovo за това, че се включиха и подкрепиха конкурса на Седмица на брака 2021 „Вашата рецепта за успешен брак“. 

Парк и СПА Хотел Марково е чудесно място за семеен СПА туризъм, с много детски атракциони на открито и закрито, четири вътрешни басейна с топла вода, два от които специализирани за най-малките им гости. Паркът на комплекса разполага с великолепна сватбена ротонда за изнесен ритуал.  

Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света. Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *