|

Седмица на брака 2019 търси истории за най-ценната подкрепа от вашата половинка

Конкурсът на Седмица на брака 2019 търси истории на тема: „Най-ценната подкрепа от моя съпруг/а“

ПОБЕДИТЕЛИТЕ ЩЕ СА ДВАМА! ? ?

 

? Разкажете ни коя е най-ценната подкрепа, която сте получили или получавате от своята половинка. Може да са думи на насърчение, практична помощ, жест или отношение, което ви окрилява и зарежда. Може да е подкрепа във важен за вас момент, която носи благодарност в сърцата ви. 

? Споделете го с нас в рамките на 100-200 думи (около 1/2 страница А4) и ни го изпратете, заедно с Ваша снимка като лично съобщение на FB страницата на Седмица на бракаfb.com/brak.bg, до 20:00ч. на 2 февруари 2019г.

Ние ще съберем истории и снимки към тях и ще ги качим в албума “Най-ценната подкрепа от моя съпруг/а” във Facebook страницата на Седмица на брака, където вашите приятели ще могат да гласуват за вас.

‼️ВАЖНО! 
Тази година, Седмица на брака ще осигури 2 награди за 2 истории победители: 
– Наградата на публиката, за историята събрала най-много харесвания;
– Наградата на журито на Седмица на брака.

?КРАЕН СРОК за изпращане на историите: 20.00ч на 2.02.2019г 
? КРАЕН СРОК за гласуване: до 23.00ч. на 7.02.2019г.

Всички истории със снимки ще бъдат публикувани на 03.02.2019г. на фейсбук страницата на Седмица на брака в албум с име “Най-ценната подкрепа от моя съпруг/а”. Гласуването ще се състои от 03.02.19 до 07.02.2019г., включително на същата страница.

?НАГРАДИ: 
-> Всяка от двете двойки ще получи ваучер включващ две нощувки със закуски и вечери за двама и ползване на СПА център през юни, юли или август 2019г. в Катарино СПА хотел
-> Билети за семинарa “Как да изградим щастливо и успешно семейство” на 9.02.2019г. в София, заедно с практичния за всяка двойка наръчник „Училище за успешен брак“.

? Наградите на конкурса са осигурени от:  Катарино СПА хотел и Седмица на бракa

Състав на журито: Саша Габровска, директор на Столичен дом за радостни обреди, Стоян Георгиев семеен терапевт, Владо Николов, бивш капитан на националния отбор по волейбол в екип с техните половинки.

Запознайте се по-долу с условията за участие в конкурса!

Ще се радваме да се включите и да вдъхновите други с примера си!!!

УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА:

1. Настоящият конкурс се провежда на фейсбук страницата на Седмица на брака и в нея имат право да участват всички граждани на Република България, които имат навършени 18 години и са в законен брак, съгласно законодателството на РБ, в периода на провеждане на конкурса (с изкл. на лицата в т.11).

2. Всеки участник има право да участва с 1 снимка или 1 колаж и разказ не по-дълъг от 1/2 страница А4 (до 250 символа). За участие в конкурса се допускат само снимки/колажи, изпратени на лично съобщение на страницата на Седмица на брака до 20:00ч. на 2.02.2019г. на: fb.com/brak.bg

3. Седмица на брака запазва правото си да не публикува снимки/колажи и истории с нецензурно съдържание или друг вид неприемливо съдържание по своя преценка.

4. Всички истории със снимки ще бъдат публикувани на 03.02.2019г. на фейсбук страницата на Седмица на брака в албум с име “Най-ценната подкрепа от моя съпруг/а”.

5. Гласуването ще се състои от 03.02.19 до 07.02.2019г., включително.

6. Участниците имат право да споделят албума или своята история от него и да канят своите приятели да ги харесат и споделят. 

7. Участниците се съгласяват да предоставят своите имена (име и фамилия) и история, които ще бъдат публично обявени.

8. Участниците се съгласяват при поискване от страна на организаторите да предоставят копие от свидетелството си за сключен брак и телефон за връзка, не по-късно от 12ч. на обяд на 8.02.2019г. 

9. Победили в конкурса е съответно двойката, чиято история със снимка е събрала най-много харесвания и историята, обявена за победител от журито на Седмица на брака, чиито изпращачи са изпълнили в срок, изискванията в условията на конкурса.

10. Победителите ще бъдат официално обявени на 09.02.2019г. по време на събитието към Училище за успешен брак на Седмица на брака: “Как да изградим успешно и щастливо семейство?” в гр. София, както и оповестени официално във Facebook страницата на Седмица на брака на 9 февруари, 2019г.

11. Истории на членове на журито и на екипа на Седмица на брака, както и техните роднини по първа линия няма да бъдат допуснати за участие в конкурса.

12. Седмица на брака запазва правото си да променя сроковете и правилата на играта, като за целта се задължава да оповести промените публично на своята Фейсбук страница: www.facebook.com/brak.bg/

Конкурсът се провежда с медийната подкрепа на: Радио БГ Зорана & Зорана фолкSemeistvo.bg и други.

Подобни статии

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *