| |

Седмица на брака 2018 търси най-дълго женената двойка

Седмицата на брака тази година провежда конкурс за най-дълго женената двойка у нас. Желаещите да се включат следва да изпратят лично съобщение на фейсбук страницата на Седмица на брака (fb.com/brak.bg) до 10 февруари, включително.

То трябва да съдържа имената на двойката, тяхната възраст, дата на сключване на граждански брак, телефон за връзка и снимка. Важно условие за получаване на наградата е двойката да може да предостави удостоверение за сключен брак.

Двойката победител в конкурса ще получи парична награда на стойност 200 лева*. Победителите ще бъдат обявени и ще получат наградата на 13 февруари, 2018 година, по време на второто издание на Училище за успешен брак в Централния военен клуб в столицата.

Инициативата у нас е вдъхновена и е част от международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно, по същото време, в над 23 страни по света. Нейната цел е да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и традиционните семейни ценности, като насърчава съпрузите да обръщат повече внимание един на друг и да не взимат брака си за даденост. 

За повече информация и контакт:
[email protected]
0897 859 376

*Наградата за конкурса е осигурена от българската старъп компания „Мелиса клаймът“ http://seemelissa.com/bg

 Повече за второто издание на Училище за успешен брак вижте на: goo.gl/8v9mGG

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *