| |

Седмицата на брака търси „Наследството на добрия пример“

Седмицата на брака у нас стартира конкурс на тема: “Наследството на добрия пример”. Съпрузите ще могат да разкажат за добрия пример, който са приели от брака на своите родители и с какво той допринася за тяхното взаимоотношение.

Желаещите да участват ще имат възможността да споделят кои са онези добри отношения, традиции, навици и жестове и др., на които се наслаждават със своята половинка, благодарение на вдъхновяващия пример на своите родители или баба и дядо.

Крайният срок за участие в конкурса е 1 февруари. Историите следва да бъдат изпратени като лично съобщение на страницата на инициативата в социалната мрежа: fb.com/brak.bg, придружени от снимка на своите близки.
Две двойки ще получат награди. Едната награда ще бъде за примера събрал най-много харесвания, а другата ще бъде определена от журито на конкурса. В състава на журито са: Саша Габровска, директор на Столичен дом за радостни обреди, Стоян Георгиев, семеен терапевт, Владо Николов, бивш капитан на националния отбор по волейбол, Мадлен  Алгафари, психотерапевт, Валентина Каролева, актриса в екип с техните половинки.

От 2 до 6 февруари историите ще бъдат качени на страницата и всеки, който желае може да насърчи с харесване, онези които му допаднат. Победителите ще бъдат обявени на 8 февруари, 2020г. на страницата на Седмица на брака. Всяка от двете двойки ще получи тридневна семейна почивка, в петзвезден хотел (Riu Pravetz Resort) и безплатно участие в четвъртото издание на Училище за успешен брак

„Желанието ни е да си припомним значението на добрия пример и споделените истории да ни вдъхновят още повече за онова, което искаме да оставим на поколенията след нас,” споделя Михаела Джоргова, координатор на екипа на Седмицата на брака у нас. 

От тази седмица двойките ще могат да се включат в подготвителните седмични предизвикателства към тях. Те съдържат практични предложения за изграждане на траен и удовлетворяващ брак. Повече информация за условията на конкурса и предизвикателствата на Седмица на брака може да бъде намерена на brak.bg и на страницата в социалната мрежа: fb.com/brak.bg.

Инициативата в България е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно, от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света. Нейната цел е да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и семейството и да помогне на съпрузите да обръщат повече внимание един на друг и да не взимат брака си за даденост. 

За повече информация и контакт:
ел. поща: [email protected]
[email protected]
fb.com/brak.bg
www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *