| |

Седмицата на брака стартира конкурс за най-ценната съпружеска подкрепа

Седмицата на брака у нас стартира конкурс за най-ценната подкрепа, която съпрузи са получили и/или получават от своята половинка. Подкрепата може да е най-различна: думи на насърчение, практична помощ, жест, отношение или подкрепа във важен житейски момент. Желаещите да участват в конкурса следва да изпратят своята история на фейсбук страницата на Седмица на брака (fb.com/brak.bg), заедно със семейна снимка. 

Две двойки ще получат награди. Едната награда ще бъде присъдена за историята събрала най-много харесвания. Втората история победител ще определи журито на конкурса. В неговият състав са: Саша Габровска, директор на Столичен дом за радостни обреди, Стоян Георгиев, семеен терапевт, Владо Николов, бивш капитан на националния отбор по волейбол в екип с техните половинки.

Крайният срок за участие в конкурса е 2 февруари.  Победителите ще бъдат обявени на 9 февруари, 2019г. по време на събитието. Всяка от двете двойки ще получи тридневна семейна почивка и безплатно участие в третото издание на Училище за успешен брак. 

„Във време, в което на преден план се издига материалното благополучие е много важно да не забравяме подкрепата и обичта, от която всички ние се нуждаем,” споделя Михаела Джоргова от екипа на инициативата, по повод конкурса. Повече информация за конкурса може да бъде намерена на сайта на Седмицата на брака: brak.bg.

Тя е част от международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно, от 7 до 14 февруари, в над 23 страни по света. Нейната цел е да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и семейството, като насърчава съпрузите да обръщат повече внимание един на друг и да не взимат брака си за даденост. 

За повече информация и контакт:
тел. 0897 859 376
emai: [email protected]
fb.com/brak.bg
www.brak.bg

Повече за събитието към Училище за успешен брак „Как да изградим щастливо и успешно семейство“ вижте тук.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *