|

Седмицата на брака в Стара Загора

На 11.02. в 18:30ч. в гр. Стара Загора ще има беседа по тема „Нека любовта продължава“ водена от Дейвид Лийстръм – председателя на сдружението и водач на групи за взаимна помощ на брачни двойки от 1998г. Ще се обсъдят въпроси като „защо вече не сме така влюбени“ и „как можем да си върнем чувствата един към друг“.

Седмицата на брака в България има за цел да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и традиционните семейни ценности. Тя се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари в над 23 страни по света сред които: Англия, Америка, Германия, Чехия, Словакия, Румъния, Италия, Австралия, Холандия, Южна Африка и др.
Инициативата е вдъхновена от международната Седмица на брака и включва редица мероприятия с цел разясняване ползите от брака и оказване подкрепа на двойки по пътя им към създаване на успешна връзка и укрепване на традиционното семейство.
Седмицата на брака празнува здравия брак – съюзът между един мъж и една жена, които са направили взаимно посвещение един към друг до края на дните си.

Къде: Международен младежки център – Стара Загора, бул. Княз Александър Батенберг 19

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *