| |

Седмицата на брака апелира за подкрепа на семействата

“Да направим нещо за брака и семейството” е апелът на Седмицата на брака тази година към специалисти от различни сфери, представители на бизнеса, вероизповеданията и институциите у нас. 

Специалисти в сферата на семейното здраве, представители на бизнесаспорта, медицината, изкуството вече се включиха със събитиябезплатни лекции и семинари,  концерт и други атрактивни предложения за семействата, по повод Седмицата на брака. Предстои и други да се включат. Повече информация за тях може да се види в интернет сайта brak.bg и страницата на Седмица на брака в социалните мрежи (fb.com/brak.bg). 

Седмицата на брака насърчава бизнесите тази година да подкрепят семействата с отстъпки от техни продукти или услуги. „Надяваме се нашият апел да достигне и вдъхнови повече бизнеси да подкрепят семействата у нас,“ споделя Михаела Джоргова от екипа на инициативата.

Седмицата на брака в България има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и семейството и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Тя е вдъхновена и е част от международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно, от 7 до 14 февруари, в над 23 страни по света. Инициативата цели превенция на високата степен на разводите, самотното родителство, икономическата задлъжнялост, стреса и липсата на качествено време с децата, като насърчава полагането на постоянни и целенасочени усилия за преодоляване на проблемите във взаимоотношенията. Седмица на брака напомня на семейните да обръщат повече внимание един на друг и да не взимат брака си за даденост.

Повече информация за качените до момента събития, инициативи и предложения по време на инициативата може да видите тук.
За контакт:  тел. 0897 859 376        [email protected]     www.brak.bg     Facebook: fb.com/brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *