| |

Севалина и Георги Яневи за „Нашето ДА“

Нашата приказка започна на 05.06.2006г, когато се запознахме на един мой концерт. Да, това беше любов от пръв поглед.

Бяхме заедно в училище, после студентските години, не всичко е било песен! И тогава дойде денят – 26.09.2014 (моят рожден ден). Когато се събудих сутринта, бях сама, притесних си къде ли е отишъл приятелят ми толкова рано и то без да ме събуди за ме поздрави.

Не след дълго време се появява на вратата с огромен букет червени рози и голям кашон.Какво ли е това – помислих си аз… Когато вдигнах, усетих, че е лекичко и се замислих. Когато го отворих, имаше само стиропор, а на дъното една нежна картичка кутийка.

Тогава всичко в мен се преобърна, отворих кутийката, а в нея листче, бавно го отворих и прочетох. В него пишеше: „Обърни се и ме погледни“. Когато се обърнах, моят приятел беше на колене, треперейки и гледайки ме в очите ме попита: „Ще се омъжиш ли за мен?“.

​Всичко в мен крещеше от щастие, сълзите ми не спираха, знаех, че оттук нататък приказката тепърва започва. И ето, казахме си да на 15.08.15 и почти една година по-късно – на 13.05-16 се появи и плодът на нашата любов – малката Деана!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *