|

Ресторант Wasabi Garden в столицата подкрепи Седмицата на брака

Уютният семеен ресторант Wasabi Garden подкрепи честването на десетото издание на Международната Седмица на брака у нас с доставка на специална суши вечеря за членовете на екипа на Седмица на брака 2021.

“Изключително сме благодарни за този мил и щедър жест, в ситуация като сегашната, и за възможността, в почти пълен състав, да се насладим на невероятно вкусно приготвеното и красиво поднесеното суши, с отлично качество на рибата и оригинални продукти! Сърдечното и топло отношение на Дани и екипа на Wasabi Garden ни накараха да се почувстваме наистина специални!” Тези думи, в знак на благодарност написа Михаела Джоргова, координатор на екипа на Седмицата на брака в България, в страницата на инициативата в социалната мрежа.

Wasabi Garden е ресторант за суши, европейска кухня и доставки на адрес в столицата. Създаден е през 2005 година и е третият ресторант за Суши в България. Първоначaлно в продължение на няколко години работи под марката Kabuki.

Днес Wasabi Garden e уютно и вкусно място и посреща своите гости в приятна и отпускаща атмосфера. Салонът вътре е с четири сепарета, а след него, навън има красива градина с много цветя и зеленина. “За да е вкусно сушито, рибата трябва да е перфектна, продуктите да са оригинални и да има сръчен майстор в кухнята. Wasabi Garden предлага всичко това, заедно с отделно фюжън меню за традиционалисти,” споделя Дани Маринов, собственик на ресторанта.

Повече вижте на: www.wasabi.bg
Wasabi Garden Sushi & Fusion Cuisine Restaurant 
София, ул. „Александър фон Хумболт“ 35А
телефон за резервации и доставки: 0889 833434
https://www.facebook.com/www.delicatering.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *