|

Радостин и Ива Кузманови в подкрепа на Седмицата на брака

?‍❤️‍? Радостин и Ива Кузманови споделят какво ги е привлякло един в друг и кое ги е мотивирало да се оженят в началото на своите 20-те. 

? От видеото ще разбереш още кои качества са търсили в човека за себе си, с какво не биха направили компромис, какви са предимствата да се ожениш млад и кое ги мотивира да подкрепят Седмицата на брака у нас.

?‍❤️‍? „Вие започвате да изграждате заедно мечтите, които всеки от вас има. И няма нищо по-хубаво от това, човекът до теб да е най-добрият ти приятел, бизнес-партьор, съпруг/а и ментор в някои отношения.“

?‍❤️‍? Те насърчават младите хора да започнат „една изцяло нова и невероятна глава в живота, която може да бъде много животопроменяща, изграждаща и невероятна.“ Но преди тази важна стъпка те съветват всеки да изгради първо себе си и да разбере какво иска от живота.

? Сподели видеото и харесай Facebook страницата ни fb.com/brak.bg, за да следиш за събитията, конкурса и предизвикателствата в рамките на инициативата!

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *