|

Практични консултации за сватбената ви подготовка

Интервюто е част от инициативата на Седмицата на брака* у нас: „Бизнеси в подкрепа на брака​ и семейството“.​

– Бихте ли се представили с 2-3 изречения, няколко думи за вас или бизнеса ви.
– Ние сме Мартин и Яна Стоянови, собственици на малък семеен бизнес, чиято дейност е тясно обвързана с брака. Заедно управляваме сватбена агенция YANA вече повече от 10 години, през които сме помогнали на много двойки да сложат красиво начало на своя семеен живот или да подновят обетите си. 

– Какво Ви мотивира да подкрепите семействата, по повод честването на международната Седмица на брака у нас?
– Вярваме, че семейството е ценност, която трябва да бъде подкрепяна в объркано време като нашето. Стабилните отношения между партньорите са най-добрата основа за отглеждането на щастливи деца, които един ден ще следват същия модел на отношения в новите семейства, които те сами ще създадат. 

– Какво планувате да направите в подкрепа на семействата по повод Седмицата на брака?  
– Вярваме, че сключването на брак пред закона и Бога е най-доброто начало на семейния живот, затова желаем да помогнем на повече двойки да планират по-лесно своята бъдеща сватба, без притеснение или страх от това вълнуващо събитие. На първите 5 двойки, които се свържат с нас, ще предложим безплатна консултация в рамките на 40 мин, по време на която ще им помогнем да подредят своите сватбени задачи в правилен ред. Ще споделим ценен опит, който може да ги предпази от грешки и ще предложим информация, която да улесни процеса на планиране.Консултациите се провеждат онлайн в удобно и за двете страни време.

– Вашето послание към семейните двойки:
– Желаем на всички семейни двойки да гледат на своите семейства като на най-ценното нещо на този свят, да полагат целенасочени грижи и да съзнават, че това е най-стойностната инвестиция на време и средства!

За повече информация и контакт със сватбена агенция YANA: [email protected], тел. 0895726767, www.yana.bg

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *