|

Пловдивският университет ще участва с беседа в подкрепа на Седмицата на брака у нас

На 08 февруари, 2022г. от 10:30 до 12:00ч. Пловдивският университет организира онлайн беседа „Семейството – основна градивна единица на обществото“, по повод Седмицата на брака у нас. 

По време на беседата ще бъдат разгледани следните теми:

=> Бракът като основа на семейството. Предимства и предизвикателства, представена от Стоян Георгиев
=> Семейството – приоритет на социалната политика, представена от д-р Петър Граматиков 
=> Бракът и семейството в юдаизма, представена от Алекс Леви

Всеки от говорителите ще засегне най-важното от темата си в рамките на около 15 минути, като след всяко изложение ще има 15 мин. за въпроси към лектора.

Модератор на събитието ще бъде доцент Адриана Любенова.

Входът е свободен и всеки, който желае да се включи онлайн на: https://meet.google.com/cwe-nggu-yog

Информация за лекторите:
– Стоян Георгиев есертифициран фамилен психотерапевт от „Международната асоциация на фамилните психотерапевти“, създател на Semeistvo.bg и председател на „Асоциацията за интензивно семейно консултиране“ – организация, специализирана в работа с индивиди и семейства. Често търсен е по въпроси, свързани със семейните взаимоотношения и отглеждането на децата. Автор е на книги и материали, посветени на семейството за водещи български медии и е имал възможността да консултира лично над 1000 души. Автор е на българския бестселър „30 въпроса от родителството“, отпечатана в тираж от над 10 000 копия. Щастливо женен, с три деца.

Д-р Петър Граматиков е главен експерт, Дирекция “Социална политика“ – Община Пловдив. Той е православен богослов, доктор по теология – обща църковна история; Д-р Граматиков е главен експерт по религиозните въпроси към дирекция “Социална политика“ в община Пловдив.

Алекс Леви, представител на Централен Израилтянски Духовен Съвет – България. Представител на местното поделение на религиозна общност Централен Израилтянски Духовен Съвет – България (ЦИДС) на територията на Община Пловдив. Роден през 1996 г. в Пловдив. След като завършва през 2015 г. в Австрия се завръща в България, за да работи с общността и в сферата на социалните дейности и политики.

Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари в над 25 страни по света. Виж повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *