|

Очаквайте концерта „Да сплетем гнездо от нашите ръце“

На 7 февруари от 19ч. отново ще се проведе, макар и онлайн, преврърналия се в традиция концерт “Да сплетем гнездо от нашите ръце”, в първия ден на Седмицата на брака* у нас.

Участниците тази година:

За първи път ще ни гостуват симпатягите от дует Послепис – музикалния проект на актьорите Светлина Станчева и Димитър Пишев. Те са ни подготвили едни от най-красивите нови авторски български любовни песни, представени с две заразителни усмивки.

Нов участник, поне като самостоятелен такъв, е и Динко Динев. Той е барабанист и перкусионист, но от скоро активно свири на китара и пише свои авторски песни – любовни, екзистенциални, може би и двете…?

Пламен Димитров ще ни изпълни няколко от уникалните си авторски композиции, на които човек затаява дъх, подсмихва се, а и сълза ще пролее. Изпълнението му ще бъде дорисувано с красивите вокали на дъщеря му Рая.

Виктор Макаров е богослов и преводач. Ще ви представи, с вокална и инструментална помощ от съпругата си, Бени, и на Радо Михов, с когото заедно са част от групата Custom project, своите най-добри парчета, станали вече хит сред слушателите ни, както и може би някой съвършено нов екземпляр от неговото идеал-реалистично акустично творчество.

Йоан и Надя Цончеви ще ни пеят песните, които си пеят често у дома и всички ние знаем. Ще припяваме, всеки отдалеч и без опасност да ги надпеем или да се чуе колко сме фалшиви – да се раздадем.

Радо Михов – икономист, почти програмист и най-вече идеалист. Заедно със съпругата си Криси ще ни изпеят авторски песни за любовта и младия семеен живот, и как можеш да загубиш себе си, намирайки своето „нас“.

Кога: 7 февруари 2021, 19:00 – 21:00ч.
Къде: на фейсбук страницата на Седмица на брака
fb.com/brak.bg 
както и на събитието: 
https://www.facebook.com/events/712028689674706/?active_tab=about
Вход свободен

*Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *