|

Оцени своята половинка е темата на конкурса на Седмица на брака 2023

Какво ви привлече в началото и какво продължава да ви привлича във вашата ‘половинка’?
Това са двата въпроси към семейните на конкурса на 12-то издание на Седмицата на брака в България.

ПОБЕДИТЕЛИТЕ ЩЕ СА ДВЕ СЕМЕЙСТВА!

‼️Наградите ще са 2 за 2 семейства победители:
– Наградата на публиката за историята, събрала най-много харесвания
– Наградата на журито на Седмица на брака

–  Всяко от двете семейства ще получи едноседмична ваканция в семейната къща Alexger Seaview House на брега на морето в Псакудия, Гърция.
– Безплатен достъп до сесиите на събитието за семейни – “Успешен брак, успешни деца”.

– Споделете, всеки от съпрузите, в рамките на по 2 изречения всеки, какво ви привлече в началото на връзката и какво ви привлича (и) днес във вашия партньор, като посочите имената и фамилията си, от колко години сте женени и ги изпратите налично съобщение на фейсбук страницата на Седмица на бракаfb.com/brak.bgдо 20:00ч. на 8 февруари 2023г., заедно с ваша обща снимка.

–  Вашата снимка, заедно със споделеното от вас, ще качим в албума “Моята половинка” във фейсбук страницата на Седмица на брака до 12:00ч. на 09.02.2023г. Вашите приятели ще могат да гласуват за вас до 20ч. на 11.02.2023г. включително на същата страница.

– Защо да участвате в конкурса на #СедмицаНаБрака 2023?
Споделеното ще помогне:

  •  Да си припомните кое ви е привлякло един към друг в началото и какво ви харесва и привлича в другия и днес!
  •  Да видиш красотата и уникалността си през очите на другия и той/тя да види своята през твоите очи!
  •  Да разпалите любовта и близостта помежду си оценявайки се взаимно!
  •  Да вдъхновите много други да почерпят пример и вдъхновение в това да оценят човека до себе си.
  • И не на последно място – имате възможност да спечелите една незабравима едноседмична семейна почивка на морския бряг в Гърция и безплатен достъп до сесиите на голямото събитие на Седмицата на брака!

‼️ВАЖНО! 

КРАЕН СРОК за изпращане на историите: 20.00ч.
на 08.02.2023г. на: fb.com/brak.bg
КРАЕН СРОК за гласуване: до 20.00ч. на 11.02.2023г.

Победителите ще бъдат официално обявени на 12.02.2023г. на фейсбук страницата на Седмица на брака fb.com/brak.bg

Ще се радваме да допринесем за повече здрави и щастливи семейства!

Състав на журито: @ Мадлен Алгафари – терапевт, писател и преводач; @Владо Николов, многократен шампион и капитан на националния отбор по волейбол и @Стоян Георгиев – семеен терапевт, председател на Асоциацията за интензивно семейно консултиране, в екип със своите половинки.

Важно: Запознайте се по-долу с условията за участие в конкурса:

С участието си в конкурса на Седмица на брака 2023 декларирате, че сте се запознали и сте съгласни с УСЛОВИЯТА НА КОНКУРСА по-долу:

1. Настоящият конкурс се провежда на фейсбук страницата на Седмица на брака и в него имат право да участват всички граждани на Република България, които имат навършени 18 години и са в законен брак, съгласно законодателството на РБ, в периода на провеждане на конкурса (с изкл. на лицата в т.10).

2. Всеки участник има право да участва с 1 снимка и кратко споделяне, в рамките на по 2 изречения за всеки от партньорите, или общо 4, като посочи името и фамилията си, от колко години е със сключен брак, името на съпруга/съпругата. За участие в конкурса се допускат само снимка и текст, изпратени на лично съобщение на страницата на Седмица на брака до 20:00ч. на 08.02.2022г. на: fb.com/brak.bg.

3. Споделеното от двойката, заедно с тяхната снимка, имена, и от колко години са семейни ще бъде публикувано до 12:00ч. на 09.02.2022г. на фейсбук страницата на Седмица на брака.

4. Гласуването ще се състои от 09.02.2022 до 20:00ч. на 11.02.2022г. включително.

5. Участниците имат право да споделят албума или своята история от него и да канят своите приятели да ги харесат и споделят. Вашите приятели ще могат да гласуват за вас до 20ч. на 11.02.2022г. включително на същата страница –  fb.com/brak.bg При споделяне на вашата снимка и споделяне за харесване е важно да се посочи повода, а именно участието ви в конкурса на Седмица на брака 2022.

6. Участниците се съгласяват да предоставят своите имена (име и фамилия), от колко години са семейни, снимка/колаж и споделяне по темата и за целите на конкурса.

7. Участниците се съгласяват, в случай, че са претенденти за наградата,  при поискване от страна на организаторите да предоставят копие от свидетелството си за сключен брак, както и да дадат телефон за връзка и адрес, на който да получат наградата си, не по-късно от 10:00 часа на 12.02.2023г. В случай, че не могат да потвърдят със съответните документи подадената от тях информация до посочения час, наградата ще бъде присъдена на следващата двойка, изпълнила условията на конкурса.

8. Победили в конкурса са съответно двойката, обявена за победител от журито на Седмица на брака, и двойката, събрала най-много харесвания, и чиито изпращачи са изпълнили в срок, изискванията и условията на конкурса. 

9. Двете двойки победители ще бъдат официално обявени на 12.02.2023г. на фейсбук страницата на Седмица на брака.

10. Журито, екипът на Седмица на брака и техни роднини по първа линия нямат право на участие в конкурса.  По регламент спечелилите предходни години наградата на конкурса двойки нямат право на участие в настоящето  издание на конкурса.

11. Седмица на брака запазва правото си да не публикува снимки и истории с нецензурно съдържание или друг вид неприемливо съдържание по своя преценка.

12. Седмица на брака запазва правото си да променя сроковете и правилата на играта, като за целта се задължава да оповести промените публично на своята фейсбук страница: www.facebook.com/brak.bg/

13. При установяване на “харесвания”, набирани посредством ботове, фиктивни профили, неназоваване на повода за участие и/или други възможни начини за манипулация на резултата участниците ще бъдат дисквалифицирани. 

14. Наградата включва 7 нощувки в къща Alexger Psakoudia Seaview House в Псакудия, Гърция  https://alexger.eu/за всяко от двете семейства победители. Къщата е 80 кв. м. с изглед към морето, тераса с барбекю, две спални и хол с оборудвана кухня, безплатен безжичен интернет, на 10 метра от плажа. На разположение на плажа има два чадъра, с четири пластмасови шезлонга с меки матраци. Седемте нощувки могат да се ползват в рамките на еднократен престой в периода от 01.06.2023 до 30.06.2023г., с предварително направена резервация до 31.03.2023г. на [email protected] и на тел. 0882 450 507 или 0887 577 007. Псакудия се намира на 370 км от София.

Също така двете двойки победители ще получат безплатно участие на живо на 13 и 14 февруари във вечерните сесии на онлайн събитието „Успешен брак, успешно родителство“ и безплатен достъп до записите на всички сесии до края на месец февруари, 2023г.

15. С изпращане на снимката, вашите данни и история за участието, участниците се съгласяват с условията по-горе за конкурса.

“Подкрепяме инициативата, защото семейството е средата, в която безрезервно, искрено и свободно се преживява радост, мир, любов, подкрепа и себеуважение,” споделиха с нас сем. Ерменкови, във връзка с включването им с осигуряване на голямата награда за семействата победители на конкурса.

Благодарим специално сем. Ерменкови, собственици на ваканционни къщи ALEXGER, както и на Semeistvo.bg за включването и подкрепата на семействата у нас, по повод конкурса на 12-то честване на Международната Седмица на брака в България!

Повече снимки и информация за къщата в Псакудия може да видите и в Booking ОТТУК.

Подобни статии

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *