|

„Отсъстващ“ – филмът, който всеки баща трябва да гледа

Добър баща ли (ще) съм? Как ще се отрази и това задържане в офиса до късно? Детето не слуша! Такива мисли вероятно са минали през главите на всеки един татко, а вероятно и всеки един от нас е усетил влияние от липсата на своя баща в определени моменти. Не само физическа, но и когато таткото е там телом, а духом отсъства.

На 12.02.2023г. /неделя/ от 11:00ч. Фондация „Бащинство“ със съдействието на Енорийския център към Храм Покров Богородичен в гр. София организира БЕЗПЛАТНА прожекция на вероятно най-добрия документален филм по темата „Взаимоотношения между деца и баща“. Филмът „Отсъстващ“ има 6 международни награди и разкрива ефектът от липсата на бащи върху техните деца.
Във филмът на режисьорa Джъстин Хънт участват и говорят за проблемните си взаимоотношения с бащите им звезди като фронтмена на Металика Джеймс Хетфийлд, седем кратен световен шампион по бокс, модел, християнски автор и още хора имали и имащи проблеми от всякакъв характер – проститутки, гимназисти и др.
„ABSENT“ показва колко важни са бащините любов, уважение и приемане за младите мъже и жени в днешното общество. Социално проучване и влиятелни факти подкрепят заснетото и ни дават силни аргументи за това колко нужно е присъствието и въвлечеността на татковците в техните животи.
Трейлър на филма „Отсъстващ“:
https://www.youtube.com/watch?v=lIyVeYCif0Q&t=8s

Кога: 12.02.2023г. от 11:00ч.
​Къде: Енорейски център при храм „Покров Богородичен“
Адрес: ул.“Георги Данчов Зографина“ №2, София
Вход: Свободен
За повече информация: Facebook.com/events

Събитието се организира по повод Седмицата на брака в България. Инициативата има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *