|

Онлайн събитие „Как да намеря правилния партньор в живота си?“

Пред този въпрос застава всеки човек, рано или късно. От друга страна има все по-малко хора, които се осмеляват да се оженят – около 25 % по-малко млади хора се осмеляват да встъпят в брак, отколкото само преди няколко години. На какво се дължи това?

Съществува ли страх от обвързване? Или жените са станали много силни за мъжете? Какво означава това за обществото? Защо има все по-малко хора, които се осмеляват да се оженят? А статистиките ни показват, че желанието за сигурност, уют и трайна връзка – ако е възможно за цял живот – и сега, в XXI век, все още е огромно. Но ако нещата се объркат, една малка драма и връзката завършва. А децата страдат много тежко, заедно с родителите си…..

Как човек може да избегне това и на какво трябва да обърне внимание, за да намери този, с когото бракът му да бъде успешен, ще се опитаме да ви представим в тази беседа.

В “Седмицата на брака” не пропускайте лекцията на д-р Парушев, психотерапевт – логотерапевт, който на 08 Февруари 2022 (вторник), точно в 19:00 часа ще ни сподели принципи, методики, професионален опит и детайли на тема:

„КАК ДА НАМЕРЯ ПРАВИЛНИЯТ ПАРТНЬОР В ЖИВОТА СИ?“

Д-р Ефтим Парушев е лекар, психотерапевт – логотерапевт, лектор в Пловдивския университет, Софийския университет, Югозападния университет, Великотърновския университет и Медицинския университет в Плевен, съосновател на Българското дружество по Логотерапия и екзстенцанализа(БДЛЕ), лично познавал Виктор Франкъл и слушал негови лекции на живо.

Кога: 08 Февруари, от 19:00 часа.
Къде: ZOOM (линк ще получите, ден-два преди събитието)

Обучението е подходящо за:
* Всеки, който има желание да надникне по-дълбоко в принципите на любовта;
* Психолози, студенти, бакалавари или магистри по психология, философия, медицина, социология и т.н.
* Несемейни или семейни хора.

Цена на обучението: 10 лева. 

За регистрация, моля, свържете се с нас на e-mail: [email protected] или на телефон: + 359 888 22 10 35.

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *