|

На какво ме учи връзката с моята половинка е темата на конкурса на Седмица на брака 2024

На какво ме учи връзката с моята половинка? Това е въпросът към семейните на 13-то издание на конкурса на Седмицата на брака в България.

 🎁 🎁ПОБЕДИТЕЛИТЕ ЩЕ СА ДВЕ СЕМЕЙСТВА! 🎁 🎁

‼️Наградите ще са 2 за 2 семейства победители:

– Наградата на публиката за историята, събрала най-много харесвания

– Наградата на журито на Седмица на брака

🎁  Всяко от двете семейства ще получи 7 нощувки в къща Alexger Psakoudia Seaview House, на 10 метра от плажа в Псакудия, Гърция  https://alexger.eu/property/psakoudia/ и безплатно участие в Семейния семинар на 13-то издание на Седмицата на брака.

 💑 Споделете, всеки от съпрузите, в рамките на по 2-3 изречения, на какво ви учи връзката ви с вашия съпруг/а, като посочите имената и фамилията си, от колко години сте женени и ги изпратите на лично съобщение на фейсбук страницата на Седмица на бракаfb.com/brak.bgдо 20:00ч. на 8 февруари 2024г., заедно с ваша обща снимка.

💑  Вашата снимка, заедно със споделеното от вас, ще качим в албума “Какво уча от брачната ми връзка” във фейсбук страницата на Седмица на брака до 12:00ч. на 09.02.2024г. Вашите приятели ще могат да гласуват за вас до 20ч. на 11.02.2024г. включително на същата страница.

💑 Защо да участваш в конкурсана #СедмицаНаБрака 2024?

Споделеното ще помогне:

  • Да се оцените един друг още повече в процеса на израстването ви като личности и заедно като семейство. 
  • Да видите различията помежду си като стимул в процеса на израстването ви.
  • Да си припомните, че винаги има какво да научите.
  • Други да почерпят пример и вдъхновение от растежа във връзката ви. 
  • И не на последно място – да се насладите на една незабравима  семейна почивка на брега на морето в Гърция.

‼️ВАЖНО! 

🗓КРАЕН СРОК за изпращане на историите: 20.00ч. 

на 08.02.2024г. на: fb.com/brak.bg

🗓 КРАЕН СРОК за гласуване: до 20ч. на 11.02.2024г.

💑  Победителите ще бъдат официално обявени на 13.02.2024г. на фейсбук страницата на Седмица на брака fb.com/brak.bg 

Ще се радваме да допринесем за повече здрави и щастливи семейства!

👍 Състав на журито: @Мария Гроздева, олимпийска шампионка по стрелба, @Владо Николов, бивш олимпийски шампион и капитан на националния отбор по волейбол, и @ Стоян Георгиев – семеен терапевт, председател на Асоциацията за интензивно семейно консултиране, в екип със своите половинки.

Важно: Запознай се по-долу с условията за участие в конкурса.

С участието си в конкурса на Седмица на брака 2024 декларирате, че сте се запознали и сте съгласни с УСЛОВИЯТА НА КОНКУРСА по-долу:

1. Настоящият конкурс се провежда на фейсбук страницата на Седмица на брака и в него имат право да участват всички граждани на Република България, които имат навършени 18 години и са в законен брак, съгласно законодателството на РБ, в периода на провеждане на конкурса (с изкл. на лицата в т.10).

2. Всеки участник има право да участва с 1 снимка и кратко споделяне, в рамките на по 2-4 изречения за всеки от партньорите, или общо до 8 изречения, като посочи името и фамилията си, от колко години е със сключен брак, името на съпруга/съпругата. За участие в конкурса се допускат само снимка и текст, изпратени на лично съобщение на страницата на Седмица на брака до 20:00ч. на 08.02.2024г. на: fb.com/brak.bg.

3. Споделеното от двойката, заедно с тяхната снимка, имена, и от колко години са семейни ще бъде публикувано не по-късно от 12:00ч. на обяд на 09.02.2024г. на фейсбук страницата на Седмица на брака.

4. Гласуването ще се състои от обяд на 09.02.2024 до 20:00ч. на 11.02.2024г. включително.

5. Участниците имат право да споделят албума или своята история от него и да канят своите приятели да ги харесат и споделят. Вашите приятели ще могат да гласуват за вас до 20ч. на 11.02.2024г. включително на същата страница – fb.com/brak.bgПри споделяне на вашата снимка и споделяне за харесване е важно да се посочи повода, а именно участието ви в конкурса на Седмица на брака 2024. 

6. Участниците се съгласяват да предоставят своите имена (име и фамилия), от колко години са семейни, снимка/колаж и споделяне по темата и за целите на конкурса.

7. Участниците се съгласяват, в случай, че са претенденти за наградата,  при поискване от страна на организаторите да предоставят копие от свидетелството си за сключен брак не по-късно от 13:00 часа на 12.02.2024г. В случай, че не могат да потвърдят със съответните документи подадената от тях информация до посочения час, наградата ще бъде присъдена на следващата двойка, изпълнила условията на конкурса. 

8. Победили в конкурса са съответно двойката, обявена за победител от журито на Седмица на брака, и двойката, събрала най-много харесвания, и чиито изпращачи са изпълнили в срок, изискванията и условията на конкурса. 

9. Двете двойки победители ще бъдат официално обявени на 13.02.2024г. на фейсбук страницата на Седмица на брака.

10. Журито, екипът на Седмица на брака и техни роднини по първа линия нямат право на участие в конкурса. Нямат право на участие и победителите в предходните шест издания на конкурса.

11. Седмица на брака запазва правото си да не публикува снимки и истории с нецензурно съдържание или друг вид неприемливо съдържание по своя преценка.

12. Седмица на брака запазва правото си да променя сроковете и правилата на играта, като за целта се задължава да оповести промените публично на своята фейсбук страница: www.facebook.com/brak.bg/

13. При установяване на “харесвания”, набирани посредством ботове, фиктивни профили, неназоваване на повода за участие и/или други възможни начини за манипулация на резултата участниците ще бъдат дисквалифицирани. 

14. Наградата включва 7 нощувки в къща Alexger Psakoudia Seaview House в Псакудия, Гърция  https://alexger.eu/property/psakoudia/ за всяко от двете семейства победители и безплатно участие в Семейния семинар на 13-то издание на Седмицата на брака. Къщата е 80 кв. м. с изглед към морето, тераса с барбекю, две спални и хол с оборудвана кухня, безплатен безжичен интернет, на 10 метра от плажа. На разположение на плажа има два чадъра с четири пластмасови шезлонга с меки матраци. Седемте нощувки могат да се ползват в рамките на еднократен престой в периода от 01.06.2024 до 30.06.2024г., с предварително направена резервация до 10.03.2024г. на [email protected] и на тел. 0882 450 507 или 0887 577 007. Псакудия се намира на 370 км от София.

15. С изпращане на снимката, вашите данни и история за участието, участниците се съгласяват с условията по-горе за конкурса.

„Подкрепяме инициативата, защото семейството e мястото, в което всеки от нас се оформя като личност. То е люлка на нашите ценности и ни учи на грижа и обич към другите,” споделиха с нас сем. Ерменкови, във връзка с включването им с осигуряване на голямата награда за семействата победители на конкурса.

Благодарим на партньорите ни от ваканционни къщи ALEXGER https://alexger.eu за включването и подкрепата за втора поредна година на семействата у нас, по повод конкурса на 13-то честване на Международната Седмица на брака в България!

Подобни статии

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *