|

Музикална романтична вечер „Да сплетем гнездо от нашите ръце“

Посред Седмицата на брака (7-14 февруари), на пъпа на София и точно преди деня на влюбените, четирима автори, вярващи във влюбването, любовта и семейството, ви канят в The Salted Cafe, за да ви попеят на свещи и здравословни изкушения… 

​Авторите са:
Konstantin Kuchev и Зора Колева (Зора & Косьо ) – възпитаници на родната софийска консерватория. В песните си те ще ви разкажат истории, които се слушат еднакво добре самостоятелно и по двойки…
Radoslav Mihov – икономист и специалист по авторско право (явно с него шега не бива, нищо че той самият постоянно се шегува). Радо ще ви попее за трепетите на влюбването, разлюбването, влюбването, разлюбването, влюбв… тъй де, предбрачни истории. 
Виктор Макаров – богослов и преводач. Ще ви представи с китара в ръка микс от забавни или сериозни, по-жизнерадостни или по-макабрени, романтични или реалистични… накратко – следбрачни – истории.
​Вход свободен. Начало 18:30. Край 20:30.
Място: Salted Cafe, ул. “Братя Миладинови” 38, София 1000
Неделя, 10 февруари, 2019г.

Важно допълнение – обобщени статистически данни за събитието, авторите и останалите участници:
Двама от авторите са вече бракосъчетани, а другите двама благородно им завиждат и бързат по стъпките им. Редом с нас на сцената ще се явят и няколко скъпи приятели, талантливи музиканти и актьори.

Общото им потомство на този етап наброява пет деца, едно внуче и едно бебе, което предстои да се роди скоро след концерта. Музикалната стилистика е… ами-и-и… музикална… и поетична: намеци за джаз, мелодичен рок, акустичен поп, малко класика, барок и някои етно елементи ще съпътстват текстовете, които сме се постарали да звучат фино и остроумно (или просто – умно).
Вижте повече на: https://www.facebook.com/events/2301078553459748/

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *