|

Миряна Захариева получи благодарност за приноса и за Седмицата на брака 2016

Тази сутрин Миряна Захариева, един от най-дейните доброволци на Седмицата на брака, осъмна приятно изненадана с благодарствена награда във фейсбук.

„Мирянка, голямо благодарим за подрепата и помощта ти, за скромността и целия ти принос да може Седмицата на брака да е това, което е!!! Пожелаваме ти, с този прекрасен жест от ресторант Таvan, да прекарате една незабравима вечер с Иво!!!“, пише в съобщение, качено на страницата на инициативата във фейсбук.

„Докато помагаше с видео интервютата за Седмицата на брака Миряна претърпя материална щета. Разбрах за случая от друг доброволец. Тя въобще не се оплака, нито ми спомена за случая. Това много ме впечатли. Изключително скромен човек. Подкрепата и е вдъхновяваща!”, споделя Михаела Джоргова, председател на Асоциация Общество и Ценности, координатор на инициативата у нас.

Благодарността е за доброволния и принос за заснемането на видео интервютата за Седмицата на брака 2016г. и помощта и за кампанията в социалните мрежи. Миряна е щастливо омъжена за актьора Ивайло Захариев, с който имат две прекрасни момчета. 

Наградата е ваучер за вечеря, осигурен от ресторант „Таван“ в столицата. 

„Този жест на признателност е едно добро начало да кажем: “Благодаря,” на хора, които значимо допринасят с доброволния си труд за развитието на Седмицата на брака всяка година. 

Седмицата на брака се осъществява за пета поредна година у нас, благодарение на доброволната помощ и подкрепа на редица хора. Благодарим на госпожа Фандъкова за подкрепата на Седмицата на брака и готовността и да бракосъчетае една от двойките, записали се по време на Седмицата; благодарим на Веско Тонов от Light Hill и на Павел Колев за заснемането и обработка на видеата на инициативата, на Зорница Александрова за огромната и помощ за кампанията в сайта и социалните мрежи, на Илка Дончева, Владимир Владимиров, Боряна Коцева, Евгений Николов, Георги Александров и др.

Благодарим на Маги и Кремена Халваджиян за интервюто и подкрепата на инициативата, на сем. Петър и Цветелина Дучеви, сем. Александър и Мила Кръстеви, сем. Веселин и Марийка Тонови, сем. Тодор и Цвета Тодорови, сем. Веселин и Карина Тонови и всички, които помогнаха Седмицата на брака да бъде това, което е.

Благодарим на организациите, които проведоха събития, във връзка с инициативата, на бизнесите, които дадоха отстъпки за двойките по време на Седмицата на брака и на медиите, които отразиха Седмицата! Благодарим на управителния съвет, членовете и съмишлениците на Асоциация Общество и Ценности, които участваха с доброволна и финансова помощ за Седмицата на брака! 
Благодарим най-вече на всички двойки, които се включиха в предизвикателствата и направиха още една крачка към това да задълбочат близостта в брака си!“

от екипа на Седмицата на брака

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *