Малките жестове са на фокус през Седмицата на брака за 2015 г.

Малките жестове един към друг на езика на любовта на нашия брачен партньор са на фокус през Седмицата на брака през 2015 година

Чували сте навярно поговорката, че “малките камъчета обръщат колата”. Вярно е също и обратното – малките неща, които правим да покажем обичта си към човека до нас, разпалват и задълбочават любовта и близостта в брачните ни взаимоотношения. Вижте това видео, което илюстрира красотата на малките жестове на внимание в ежедневието ни: https://www.youtube.com/watch?v=hviZ5cehWww
Може би е време да си припомним тръпката на това да изразяваме чувствата и любовта си по начин, който говори на сърцето на брачния ни партньор.

Може да е дума, комплимент, физически жест, помощ във важен момент, дребен подарък или друго. Направен от сърце, това малко на пръв поглед действие, има способността да се превърне в катализатор на нещо много по-голямо!

Тази година предизвикателството и фокуса на Седмицата на брака ще бъдат малките жестове един към друг. Целта ни е да насочим вниманието си и да разберем повече за “езика на любовта” на нашия партньор, за да му я показваме с малки жестове през цялата седмица.

Надеждата ни е, че резултатът от тези малки жестове ще разпали още повече любовта ни и ще ни вдъхнови да продължим “да слагаме дърва” в огъня на семейното ни огнище през цялата година. 

Защо не? Готови ли сте да се включите? Ако “да”, това ще означава, че сте сериозни да отделите малко повече време от всяка друга Седмица, за да може да инвестирате във вашия брак. Заслужава си!

„Седмица на брака“ ви препоръчва – Знаеше ли преди да кажеш „ДА“ – за силата на малките неща на: Знаеше ли преди да кажеш „да“?

Подобни статии

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *