|

Любов, брак, сексуалност и еротика

Не пропускай единственото по рода си еднодневно обучение с д-р Ефтим Парушев, на 30 януари 2022 от 10:00 до 17:00 часа онлайн. Той ще сподели принципи, методики, професионален опит и детайли на тема:
„ЛЮБОВ, БРАК, СЕКСУАЛНОСТ, ЕРОТИКА…“

Лектор: д-р Ефтим Парушев е лекар, психотерапевт – логотерапевт, лектор в Пловдивския университет, Софийския университет, Югозападния университет, Великотърновския университет и Медицинския университет в Плевен, съосновател на Българското дружество по Логотерапия и екзстенцанализ (БДЛЕ), лично познавал Виктор Франкъл и слушал негови лекции на живо.

Кога: 30 януари, от 10:00 до 17:00 часа, с един час обедна почивка.
Къде: ZOOM (линк ще получите, ден-два преди събитието)
Обучението е подходящо за:
* Семейни или несемейни двойки
* За всеки, който има желание да надникне по-дълбоко в принципите на любовта, еротиката, сексуалността у хората и тяхното значение за развитието на личността и емоционалността ѝ.
* Психолози, студенти, бакалаври или магистри по психология, философия, медицина, социология и т.н.
* Психотерапевти, които могат да получат сертификат за определения брой учебни часове, които да използват за актуализацията от 150 часа, изисквани от БАП.
Цена на обучението: 75 лева

Еднодневно онлайн обучение на тема „Любов, брак, сексуалност,еротика“В своята книга „Обичай или умри“ д-р Смайли Блентън пише следното: „Повече от четиридесет години аз стоя в своя кабинет и слушам, докато хора от всяка възраст и социална принадлежност ми говорят за своите надежди и страхове… Като поглеждам назад – към тези изпълнени с живот години, една истина се извисява отчетливо в ума ми – всемирната нужда от любов… Ние не можем да оцелеем без ЛЮБОВ; ние трябва или да я имаме… или да умрем!“

Още от люлката, през целия ни живот до гроба всички ние протягаме своите ръце, за да достигнем до някого, който да ни обича и когото ние да обичаме!

Защото любовта е най-висшето, до което може да се издигне човек. Любовта никога не е средство за доставяне на удоволствие за целите на собствено удовлетворение.

Любовта потопява света в нови, още по-значими, истински и дълбоки морални ценности. Любовта повишава човешкия резонанс към пълнотата на ценностите. Тя го пренася в света на пълната гама от ценности, показва му универсалните ценности. По този начин човекът, който обича – преживява, поради отдаването си и посветеността си на другия, което от своя страна носи едно неповторимо вътрешно обогатяване. Истинската любов означава да преживееш другата личност в нейната уникалност, неповторимост и незаменимост.

Няколко дни след края на обучението всеки, който го е завършил, ще получи електронен сектификат от „Българската асоциация по логотерапия и екзистенц анализ“.

Сертификатите важат за психотерапевти, регистрирани в БАП, които правят самоактуализация. За останалите участници в обучението, той е признание от БДЛЕ за основополагащи знания по дадената тема.

За регистрация: [email protected] или на телефон: + 359 888 22 10 35.

Темата на обучението е във връзка с предстоящето честване на международната Седмица на брака у нас, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света. Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *