|

Любовта извън прожекторите

​Задавали ли сте си въпроси като:

  • Какво наистина е любовта?
    -Винаги ли е такава, каквато изглежда във филмите, песните и социалните мрежи?
  • Защо не е цветя и рози както всички казват, че трябва да бъде?

Ако да, очакваме ви на събитието “Любовта извън прожекторите” на 13 февруари в хотел “Грами”, на бул. „Александър Малинов“ 79, в гр. София,  от 18ч. 
​Събитието е подходящо както за обвързани, така и за необвързани, между 18 и 35 годишна възраст. Входът е СВОБОДЕН​!

В търсене на любовта или болката, или, може би, и двете, заедно ще се впуснем в разгадаването на загадката. Ще имаме възможност да се опитаме да разнищим сложни казуси под формата на игра. След това нашите водещи, забавлявайки ни с викторини, ще ни отведат до дискусионната част на нашето събитие, на което ще говорим за това какво стои зад прожекторите и за тази перфектност, която ни показват във филмите, музиката и социалните мрежи. Гост-говорителите, Данаил Александров и Калоян Курдоманов, ще ни помогнат да разберем откъде идва нашата стойност, дали трябва непременно да имаме половинка, за да се почувстваме цели и какво означава да се чувстваш цялостен, докато си във връзка. 

Всеки, който е достатъчно смел да изследва какво стои извън прожекторите, го очаква много вълнуващо време с въпроси, коментари, споделяне и обмен на идеи. Събитието ще завърши с хапване, музика, приятни разговори и, разбира се, възможност да си направим моментни снимки за спомен! 

Организатор: фондация „Възможности за всеки“, домакин ХЦ „Вдъхновение“
Събитието се организира по повод Седмицата на брака в България, която се провежда от 7 до 14 февруари в над 25 страни по света. Повече виж на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *