|

Любовта е пълна бъркотия

От 5 до 26 февруари, от 17:00 до 18:30ч. в гр. София и онлайн, ще се проведат четири събития на тема: „Любовта е пълна бъркотия“. Говорител  Иван Мирчев, личен и екипен коуч, акредитиран към ICF.  Поредицата се организира в партньорство със Седмицата на брака в България, във връзка с 11-то й честване у нас. 

Как е възможно толкова много да се обичате, но също така и да се мразите? Толкова да си помагате, но и да си пречат. Да сте най-големите приятели, но и най-големите врагове. Да се вдъхновявате един друг, но и да се обезсърчавате. Да се привличате страстно, но и да се отблъсквате. Да се наранявате, но и да се утешавате и изцелявате. Да сте най-големите си критици, но и най-големите си защитници.

Не се чудете. Любовта е бъркотия. Голяма бъркотия, с която трябва да се справяте заедно. И колкото по-бързо го осъзнаете и развиете умения за това, толкова повече ще можете да изграждате връзка, която да ви носи повече удовлетворение.

В тази поредица ще говорим за трудните неща във връзката и за преодоляването им. За преминаването на любовта през огън и пречистването й като злато.

Каним ви на четири срещи на живо и онлайн – лекции + дискусии:

  1. Конфликтите са в реда на нещата – решавайте  решимите и приемете нерешимите – 05.02.2022 от 17.00 ч.
  2. Спиралата на негативизма – избягвайте тези действия и мисли, които я задвижват – 12.02.2022 от 17.00 ч.
  3. Любовта е жилаво цвете – неутрализирайте негативизма и създайте условия да процъфтява – 19.02.2022 от 17.00 ч.
  4. Обича ме и ме разбира – отговаряйте на емоционалните заявки на партньора си и разпалвайте романтиката – 26.02.2022 от 17.00 ч.

ГОВОРИТЕЛ: Иван Мирчев, личен и екипен коуч, акредитиран към ICF (ACC – International Coach Federation)

Събитието се провежда присъствено, в Salted Cafe, в София, на ул. „Братя Миладинови“ 38  и онлайн. Присъствието на място е със ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ и при спазване на противоепидемичните мерки. В цената са включени топли и безалкохолни напитки. Участниците онлайн ще получат линк за гледане на живо в YouTube или Facebook live в затворена Фейсбук група. Всички участници ще могат да гледат записите и след приключване на събитието.
Билети за присъствено участие:

  • Единичен билет за 4-те сесии присъствено – 30 лв.
  • Двоен билет за 4-те сесии присъствено – 50 лв.

Билети за онлайн участие:

  • Единичен билет за 4-те сесии онлайн – 20 лв.

Виж повече на:
 https://www.facebook.com/events/409093514343285?event_time_id=409093514343285&ref=newsfeed

С финансовата и логистична подкрепа Salted café Sofia по проект за личностно и духовно развитие.

Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари в над 25 страни по света. Виж повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *