|

Къде сбъркахме?…

Как можем да заздравим любовните си взаимоотношения? Кои са нещата, които ги рушат и как да се предпазим от тях? 

Краят на една връзка може да е едно от най-тежките лични сътресения в живота. Как се стига до тук? По какво можем да разберем, че връзката е разбита и в риск да се разпадне? Възможно ли е любовта да бъде отново съживена? Кога раздялата е единственият изход?

В три поредни лекции, на 8, 12 и 18 февруари, от 19ч. в Salted Cafe в София, ще разгледаме темата за застрашените любовни взаимоотношения, възможността за връщане на любовта и раздялата.
Говорител: Иван Мирчев, ACC ICF (International Coach Federation)

Вход свободен, необходима е регистрация тук: https://sabitie.bg/event/sotsialni-subitiya/Kad-sbarkahm.723?fbclid=IwAR3ovmVUre1d8HOKjGqlkQW1KDNQ9EfKHQKEctc3axzOR2d5pwvYyRIVQBA
Събитието по повод честването на Международната Седмица на брака* в България.

1. Как стигнахме дотук? – 8.02.2019, от 19.00 ч.
Кои са признаците, които показват, че връзката е сериозно застрашена от разпадане? Тук всяка грешка може да е фатална. Понякога трябва една капка, за да прелее чашата. Все пак има надежда любовта да бъде спасена.
2. Отново влюбени? – 12.02.2019 от 19.00 ч.
Възможно ли е чудо – една “мъртва” любов да “възкръсне”? Възможно ли е романтиката и красотата да се завърнат и то с още по-голяма сила и връзката да стане по-удовлетворяваща от всякога? При какви условия чудото е възможно?
3. И за двамата ще е най-добре – 18.02.2019 от 19.00 ч.
Кога раздялата е предизвестена и неизбежна? Кога една връзка се превръща в токсична и за двамата и нейният край е неизбежен? А какво се случва след това? Ще мога ли отново да обичам?

Източник: https://www.facebook.com/events/505829999945512/

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *